Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ароматизатор - Консерва или дървен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Във практикер гледах консерва портокал, ама май не миришеше много, трябваше да си завреш носа вътре
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
      Във практикер гледах консерва портокал, ама май не миришеше много, трябваше да си завреш носа вътре
      Че ти отвори ли я че да разбереш?!
      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

dannybo написа:
        ...Хубавите са японски (има ги в Кауфланд) по 6 лв. и миришат та се не трае - и така три месеца най-малко :D
        Поне в "селския" куфланд няма - преди малко минах от там.Само едни пластмасови кутии с гел за около 3лв... Ама не е същото, мисля.
        mitaka_71 написа:
        infineon написа:
        Че ти отвори ли я че да разбереш?!
        Да, отварят се - на геловите има една лепенка, която се отлепва леко от единия край.Консевите доколкото си спомям са с пластмасова капачка, която пак се сваля.Като наричаме ароматизатора "консерва" да не мислиш, и че се отваря с отварачка за консерва?!?
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Ароматизаторът консерва си е точно консерва. Отваря се като кутия пастет с халката на металното капаче. Не можеш да помиришеш аромата по никакъв начин преди да отвориш кутията. Явно в Кауфланд са свършили. Аз си купих моя преди месец в Овчакупелския. Май и в Бриколаж съм ги виждал. Само гледайте да пише Made in Japan, защото много си приличат различните ароматизатори от този тип.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

Ето това са: My ShaldanВижте сайтът им http://www.myshaldanairfresheners.co...?cat=249Под пластмасовото капаче, което се вижда е металното. Второто се отстранява напълно и обратно се слага пластмасовото, което е декоративно.
            Прикачени файлове
            преди - TIPO
            сега - VOLVO XC60

Коментар

Може, може... В колата тогава намерих и пластмасовата му капачка та реших, че само с тях ги продават.Иначе ей-такъв беше - яката работа!

Коментар

Esper написа:
                Консевите доколкото си спомям са с пластмасова капачка, която пак се сваля.Като наричаме ароматизатора "консерва" да не мислиш, и че се отваря с отварачка за консерва?!?
                В интерес на истината имам и продавам такива "консерви" и затова попитах колегата дали е отварял все пак докато не се отвори металното капаче не може да се придобие ясна представа за точният аромат
                LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Поправих се - грешката явно е моя.Консервата ми беше начената и не съм видял методиката за отваряне

Коментар

Преди ползвах консерва, но се отказах - заема много място, освен това миризмата от него намалява в геометрична прогресия във времето. После минах на амби пур - скъпи и немиришещи... според мен не си заслужава... сега съм на люляк, дървените по 2.50. Мирише яко, ароматът са го докарали... обаче дори и да не го обръщаш, за да се напои капачката, свършва много бързо - за 2 седмици - половината вече го няма. Аз залагам на дървените мускалчета - избор от много аромати, добре и силно миришещи....
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И аз съм с дървените но както каза колегата свършват бързо!
                      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                      Втората......пак същата!
                      (_-_)______////_______(_-_)
                      Punto75-Вече на жената!
                      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
                        ...както каза колегата свършват бързо!
                        Колежка, не колега Не знам що така се е получило с консервата ти, моите наблюдения са, че именно много време изкара.Изхвърлих го може би година след като купих колата и то не защото се похарчи а точно заради неудобните габарити.Обаче от тогава не ми се смята колко пари съм дал за всякакви глупави видове ароматизатори дето сършват са по-малко от месец.Може би си попаднала на класическата ситуация - ментак

Коментар

И аз предпочитам консервата, купувам си една зелен лимон, с костенурка нарисувана, от практикер. Някой ако знае къде в търново мога да си купя "истинска япоснка консерва", нека каже Относно колко бързо свършва - според мен зависи и от температурата. Забелязах че като се напича яко колата през лятото много бързо изветря.
                          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Esper написа:
                            bmahob написа:
                            ...както каза колегата свършват бързо!
                            Колежка, не колега
                            Опс не знаех. Пък и има оправдание в българския език и прието професии , длъжности да нямат род
                            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                            Втората......пак същата!
                            (_-_)______////_______(_-_)
                            Punto75-Вече на жената!
                            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

"колега’ има само един род- мъжки.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз сега съм с консерва на Turtle и съм доволен, яко душка въздуха. 5лв от Кауфланд.

Коментар

Working...
                                X