Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ароматизатор - Консерва или дървен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ароматизатор - Консерва или дървен?

Чудя се какъв ароматизатор да ползвам за колата.Преди има амби пур ама не ми харесваше как мирише.Чудя се за едни дето са дървени много симпатични или за ароматизатор консерва?Кажете с какви ароматизатори сте вие?В момента имам един спрей ароматизатор, ама ако пръскам с него и карам на затворени прозорци след 10 минути почва да ме боли главата вътре
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Аз сега съм с най обикновенно аеронче от 60 стотинки,много съм доволен мирише много ненатрапливо и приятно и не е чак еднодневка.Дървените да нямаш предвид едни дето са със стъклена колбичка вътре с аромат?преди време на едно място работех,служебните коли бяха с такива и свършваше за норматив.Най съм довоел от консервите,само амбипур не съм пробвал,ама много дебело бре...

Коментар

Re: Ароматизатор - Консерва или дървен?

infineon написа:
      Чудя се какъв ароматизатор да ползвам за колата.Преди има амби пур ама не ми харесваше как мирише.Чудя се за едни дето са дървени много симпатични или за ароматизатор консерва?Кажете с какви ароматизатори сте вие?В момента имам един спрей ароматизатор, ама ако пръскам с него и карам на затворени прозорци след 10 минути почва да ме боли главата вътре
      аз преди време си взех амби...обаче нещо кофти ми миришеше и бързо свършва...пробвах и с дръвчета от по 0.20ст ама не стават...та понеже гледам лавандула напълних си амбито със лавандулово масло и познайте сега какво става...само сутрин като позагрее колата пускам парното да духне през ароматизатора за 2-3 минути и вътре мирише невероятно...вече незнам колко време съм с него месец може и половина...онзи ден гледах че е спаднало и има оше малко над половината...определено вече пари няма да давам ...пълня и кеффф... иначе тези дървените има ванилия и мирише невероятно хубаво...аз тях бих ти препоръчал
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Амби пур има 14 различни аромата . Е неможе поне един да нети хареса :D От 4-5 год. ползвам амби пур и съм се ориентирал към аромати Река , Бор и After tabacco. Според мен са добри но вкусове различни
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

От консерва до консерва има разлика. Примерно има такива в Практикер по 2 лв., които ги усещаш да миришат само като си боднеш носа вътре. Хубавите са японски (има ги в Кауфланд) по 6 лв. и миришат та се не трае - и така три месеца най-малко :D . Който влезе в колата започва да си мърда носа като мишок, за да види от къде толкова хубаво мирише на ябълка.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

Atanas71 написа:
            Амби пур има 14 различни аромата . Е неможе поне един да нети хареса :D От 4-5 год. ползвам амби пур и съм се ориентирал към аромати Река , Бор и After tabacco. Според мен са добри но вкусове различни
            Според мен този тип ароматизатори са доста скъпи, а за цената си не предлагат дълготрайност и силен аромат. Използвах Амби Пур и същото, като изпълнение но на друга фирма... една и съща работа. Купих си от Кауфланд две обикновени борчета за някакви мижави пари и вече два месеца се усеща аромата им в колата. Повече никога няма да се набутвам за пълнители по 6-8лв!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Последно не разбрах не миришат дълго и добре или са много скъпи и затова ги плюем но както и да е.Знам едно когато отворя капачето на половина в колата неможе да се стои поради силния аромат.Друг е въпроса ако търсим някаква евтина алтернатива.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

С пепелника по принцип се ароматизирам :D Иначе амбипур докато не ми свърши.Дървениите обаче като паднат и се разлеят познай кво става...

Коментар

Atanas71 написа:
                  Последно не разбрах не миришат дълго и добре или са много скъпи и затова ги плюем но както и да е...
                  Аз мисля, че напълно разбираемо съм се изразил. Всеки решава сам за, какво да си дава парите. Аз две години ги давах за пълнителчета и накрая, като съвсем случайно реших да купя две борчета се оказа, че меко казано съм си давал парите на вятъра. Борчетата са по-ефективни и струват много по-малко от Амби Пур. Това е моето заключение, не убеждавам никого в нищо
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Амби пур и аз ги отказах... Скъпи и бързо свършват.Борчетата само бързо свършват.В консервите е истината!
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Амби пур ми е скъп и затова не ми харесва.Иначе дървените с ампулка са мн симпатични но май ще се насоча към консервите.Кажете коя марка са хубаво мирищещите.И къде ги слагате?Тая конжерва трябва ли да я бъркам или мажа по нещо или само да я отворя и оставп така??
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Лавандула... бррр, потръпнах. Ама на вкус и цвят, господари нет.Преди години ми дадоха една кутия с ароматизатори на Джонсън с нещо като гел в тях. Отлепяше се една лепенка отзад и то си миришеше докато гелът свърши. Миришеха много приятно, но за жалост не съм виждал от тогава такива повече.

Коментар

Консервата просто се отваря и се забутва някъде...Преди 2 години като купих мерцедеса, получих и бонус - консерва.Пишеше на нея, че ипонска била - и канджи даже имаше Значи по-качествен ароматизатор не съм имал!Хвърлих го след може би година - писна ми да се търкаля в краката на пътниците отзад - това му е неудобството:Обемист е и ако не му се намери някакво подходящо място е досадно.Колата все още има лек аромат на него!И в същото време, когато си беше там миришеше съвсем умерено - в никакъв случай аромата не беше силен.Ако някъде намеря нещо подобно, ще си купя цял кашон :D
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Много хубава тема , защото и аз се чудих какво да си зема за моята кола ..Спрях се на консерва , но се чудя каде да я ръгна .. нямам подходяши места иначе има ли консерва с мирис на портокал примерно ?
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Аз съм с Амби Пур, ама съм решил сега да си взема консерва.НО - внимавайте и с Абми пура - сестра ми без да иска го обърнала като го слагала и като изтекло малко - разяло пластмасата на климатроника на семейния им Пасат 5...Ебати токсичните аромати.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X