ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали е оправдано и възможно да си поръчаме горива на едро?
Collapse
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Нещо ви хлопа дъската... като вземете една цистерна как, аджиба, ще го изкарате това гориво от вътре и ще го сложите в колите? Вие виждали ли сте какъв маркуч излиза от тая цистерна? Ако няма къде да го сложите и съхранявате поне за 24часа хич не се хващайте. няма гаранция, че1. Всички, които са се записали, ще дойдат2. Трябва да се спазват някакви противопожарни норми, щото ако бензинът се запали.... 3. Никаква гаранция, че нама да се разлее и който го е купил (фирмата де) може да отнесе глоба.4. .... не се сещам... ама ако се сетя...Lane Staley: няма лицензионен режим, всеки, който иска, може да си направи бензиностанцияай лека нощВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ogi28b написа:ele написа:щото ако бензинът се запали....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Според мен е по-удачно да се вземат някакви клубни карти на клуба и да се ползва отстъпка. Примерно с Лукойл да ползваме 10-15ст. отсъптка или нещо от сорта, защотоот ако се хванем целия форум или поне по-редовните да зареждаме на една и съща бензиностанция хем за тях добре хем за нас..! И няма нужда от такива цистерни и т.н., щеше да е добре този вариант, ако 85% от форума живееха в София и да се направи някъде там, но все пак аз съм за идея да се издействат отстъпки от някоя определена бензиностанция, защотото аз сега редовно си зареждам от една бензиностанция, която е до нас, защо ми е да ходя чак до Лукойл/ОМВ, пък ако имам отстъпка ще ходя естествено..!Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
ele написа:westdogg написа:Айде ако искате да си отвориме една бензиностанция и всеки от форума да зарежда на доставни цениBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
uBoy написа:ако ми се отдаде възможност на мен за взема на тарикатска цена Бензин .. 200л гаранция копуваминаче идеята на loop ми допадна но някакси пак не изглежда много реалнаFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
5 ст/л ми вършат идеално работа ... ако може още повече даже още по-добре ... и ако е валидно за цялата страна всеки може да си зарежда където му е удобно и където има обект на въпросната верига в блиост. Инъче има малки цистерни на клетки от по 4 и 5 хил. л. Ако има все още смисъл от списъка може да го корегирате. Идеята обаче е по-сложно осъществима отколкото преговарянето за отстъпката ... аз изгарям средно по 50 л/мес. или 600 л за година ... ако има верига, която да не се зарадва, че бих имал стимул да зареждам само от тях и от хора като мен да не приветства един такъв допълнителен оборот ... то значи те са доста тъпа верига.
Коментар
-
niko_ymn написа:5 ст/л ми вършат идеално работа ... ако може още повече даже още по-добре ... и ако е валидно за цялата страна всеки може да си зарежда където му е удобно и където има обект на въпросната верига в блиост. Инъче има малки цистерни на клетки от по 4 и 5 хил. л. Ако има все още смисъл от списъка може да го корегирате. Идеята обаче е по-сложно осъществима отколкото преговарянето за отстъпката ... аз изгарям средно по 50 л/мес. или 600 л за година ... ако има верига, която да не се зарадва, че бих имал стимул да зареждам само от тях и от хора като мен да не приветства един такъв допълнителен оборот ... то значи те са доста тъпа верига.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Отстъпка от 10-15 ст. за литър в нашия случай е нереално да даде, която и да е верига. Също така, за да има отстъпка ще има изискване за купуване на определено количество гориво през месеца (примерно получавате отстъпка от 5 ст. за литър ако на месец закупувате минимум 10 тона гориво). Ако сме фирма с определен брой служители можем лесно да изчислим какъв лимит можем да покрием спрямо очакваните километри. При нас как ще стане - този месец заредят 5000 члена по 25 литра, другия 1500 по 20 литра. Не зная какви са точно лимитите и условията, но едва ли са малки, защото иначе всички ще влезем в едно или друго сдружение, за да ползваме отстъпки от бензиностанциите и тогава никой няма да купува от обявените цени по таблата.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Искам само да вметна, че ще е трудно да разделим горивото точно, защото като заредим цистерната с 1000 л, примерно, то малко по-късно като се промени температурата на околната среда, тия 1000, вече няма да са хиляда... ще има недоволни. Освен това, тая цена на Лукойла е франко базата, т.е. като се подпише договор, уговаря се дата и час и пращаш цистерната да зарежда. Изобщо, колкото повече се замислям, толкова по-трудно реализуема ми се вижда идеята.Инак, надценката на бензиностанциите е около 5-6 ст, да кажем, другото са транспортни разходи и други.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар