Ами първа зима ми е...та реших да спазя принципа-който незнае и пита е глупак за 5 мин,който пък не пита остава глупак за цял живот.Та мога ли да карам с предни 175/70 и задни 175/65?В смисъл има ли някаква опасност от подобно упражнение.Обратният вариянт по-добър ли е(ако изобщо в възможен)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за гуми
Collapse
X
-
Zozo написа:pi4_s_bravo написа:А защо искаш да караш с различни размери? Джиткай си с 175/65/14 и няма да имаш ядове.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Ако сложиш по-високите отзад няма да има проблем! Отпред става кофти, карал съм така и колата става по нестабилна и и се вирва предницата и така фарове и всичко!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Ами вслушах се във съвета че е по-добре по-високите да са отзад и днес ги пробвах тези 17/65 като предни,обаче...обаче задираха.Така и не се разбра къде и в какво ,фиатски джанти 4х98 и си драскаха...та не ги взех.За какво са ми джанти дето няма какво да ги правя? Благодаря ви за коментарите,бяха ми от полза!!!!ПП А само за смяна на гумите в кварталната гумаджийница ми искаха 7 кинта на парче...
Коментар
-
Може би са ти задирали в подкалниците! Провери си ги да не са ти изпаднали щипките! Системата им на захващане е глупава!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Може би са ти задирали в подкалниците! Провери си ги да не са ти изпаднали щипките! Системата им на захващане е глупава!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар