Здравейте,въпреки че съм решил, реших да попитам за мнението ви за една марка. Става дума за Тъндър и по точно за този плеер: http://www.thunder.bg/product_info.p...roducts_id=283 Реших да е ДВД, така и така чакаме бебе, ще мога да му пускам филмчета на задната седалка. Освен това има доста опции, и ще мога да си пусна камера за задно гледане. До колкото разбрах тази фирма били нещо като подразделение на Пайнер... дали е е така за сега това са слухове. Нека някой по-запознат или ползвал марката да каже нещо повече. Изпратих официално запитвне, но за сега нямам отговор.Та ако някой има мнение нека си каже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратка питанка за авто-плеер - някакъв китаец
Collapse
X
-
Кратка питанка за авто-плеер - някакъв китаец
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
bubachko
Извинявам се, че ти спамя по темата, но разгледах продуктите и ми грабна окото ето това http://www.thunder.bg/product_info.p...roducts_id=282. Та въпроса ми е може ли това да плейва МР3 от DVD-R диск както норналните от нормално CD? Мен картинки да гледам не ме интересуват, но виж музиката от DVD - това вече е друга бира. Навирам му едно дискче там и го оставям да мухлясва...Инак, по въпроса твоя - много му малко джамчето на това бе, а ако гледаш някой филм със субтитри ще си избодеш очите...
-
Абе не вярвам някой да гледа на него екран каквото и да е, то си има видео аут и ще пусна картината на голям монитор(голям, голям... там каквото е за кола 7’’ или нещо от сорта). даже не вярвам и дискове да пускам, понеже си има Карточетец вграден и смятай че ще забравя за разните дискове изобщо. Ке си купя 2 карти от по 4Гб и туй то.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
а някой ползвал ли е някакви плеерчета от тази марка?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
айде де, дайте още някое друго мнение....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ползвал съм ЕЛИТ също китайки в същия ценови клас (да не кажа и завод в Китай).Като качество на звука - ниско качество,но за непредирчиви хора е добре.Технически проблеми нямаше,а беше фул екстри.Даже ми го и откраднаха.Купувай смело за друга марка ще дадеш 4 пъти по толкова. БТВ от усилвателите им и някой говорители съм доволен.
Коментар
-
phoenix написа:Абе не вярвам някой да гледа на него екран каквото и да е, то си има видео аут и ще пусна картината на голям монитор(голям, голям... там каквото е за кола 7’’ или нещо от сорта). даже не вярвам и дискове да пускам, понеже си има Карточетец вграден и смятай че ще забравя за разните дискове изобщо. Ке си купя 2 карти от по 4Гб и туй то.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Лично мнение:Много по-добре Thunder за такива пари отколкото Pioneer или SONY за двойно-тройно повече или пък друга евтинийка като NEO. И е добре да се оттърваш от него като екстра след известно време преди да се е прецакала някоя функция.Това са ми наблюденията, защато на един усилвател за кола Thunder живота му се оказа 2-3 години, понеже платките някак си се прецакаха от времето ... в колата на един приятел (оказа се вярно, че като съдържа евтин набор редки метали (примерно с по-малко злато или безоловно-RoHS) спойката с времето се отаява и утъняват слоевете с различно тежки метали и губи качествата си проводника).В един сервиз към верига за техника видях как беше претъпкано с НЕО-та от всички видове уреди, които не са доживяли и до края на гаранционния срок, а тъндъра поне са специализирани само за музики ... и не да правят и печки... разликата в качеството на звука няма да е такава като в качеството на изработката и дългия следгаранционен живот ми е мисълта - ако не си с чувствителен слух може да не я откриеш докато не спре примерно да се върти мотора за шейната на диска и се наложи да останеш само на карти или пък някое копче почне по-трудно да захапва но за тия пари поне да не те е яд ако го задигнат ... аз бих си взел точно такова или подобно в тоя ценови клас стига да не е НЕО.
Коментар
-
Явор Митев
........Даже ми го и откраднаха........
Коментар
-
Емо, купувай не го мисли...при всички случаи ще си доволен на практика няма да се ядосваш от нетръгващи дискове защото имаш УСБ...а то това е основния проблем на евтините подобни устройства кофти лазер и неможе да прочете нищо... а и марката не е чаак толкова лоша...има далееч по гадни...Soni; Sonashi; Sanio; и други тем подобни... Лично според мен Тъндър си е марка произвеждаща нисък клас техника а не някой евтин ментак...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Че вършат работа тези евтини марки, вършат - кои по-добре, кои по-зле. Проблемът идва, когато се развалят и трябва да ги носиш на сервиз. Имал съм Нео и Елит. Едното изхвърлих, другото подарих, защото ми писна да се занимавам с обслужването на сервиза им. Не оправят проблемите, държат дадената за ремонт техника по два месеца, непрекъснато чакат контейнер с нужните части от Китай, който все не идва. Все мизерии от този вид. Такава техника се взима на късмет - може да работи много време, но може да се скапе за месеци - тогава най-добре направо го хвърляш.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар