Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кратка питанка за авто-плеер - някакъв китаец

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Кратка питанка за авто-плеер - някакъв китаец

    Здравейте,въпреки че съм решил, реших да попитам за мнението ви за една марка. Става дума за Тъндър и по точно за този плеер: http://www.thunder.bg/product_info.p...roducts_id=283 Реших да е ДВД, така и така чакаме бебе, ще мога да му пускам филмчета на задната седалка. Освен това има доста опции, и ще мога да си пусна камера за задно гледане. До колкото разбрах тази фирма били нещо като подразделение на Пайнер... дали е е така за сега това са слухове. Нека някой по-запознат или ползвал марката да каже нещо повече. Изпратих официално запитвне, но за сега нямам отговор.Та ако някой има мнение нека си каже.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

    #2
    Извинявам се, че ти спамя по темата, но разгледах продуктите и ми грабна окото ето това http://www.thunder.bg/product_info.p...roducts_id=282. Та въпроса ми е може ли това да плейва МР3 от DVD-R диск както норналните от нормално CD? Мен картинки да гледам не ме интересуват, но виж музиката от DVD - това вече е друга бира. Навирам му едно дискче там и го оставям да мухлясва...Инак, по въпроса твоя - много му малко джамчето на това бе, а ако гледаш някой филм със субтитри ще си избодеш очите...

    Коментар


      #3
      bubachko написа:
      Инак, по въпроса твоя - много му малко джамчето на това бе, а ако гледаш някой филм със субтитри ще си избодеш очите...
      то на тоя дисплей само порно се гледа а за там титри и преодач не требе...
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

      Коментар


        #4
        Общо взето мненията дето аз съм чувал са все негативни за тъндър.Вуйчо ми имаше такива задни говорители,сложени в кутии,с фазоинвртор ,не помня вече дву или трилентови,но възпроизвеждаше доста скромно,да не кажа че вида им доста повече впечатляваше.

        Коментар


          #5
          Абе не вярвам някой да гледа на него екран каквото и да е, то си има видео аут и ще пусна картината на голям монитор(голям, голям... там каквото е за кола 7’’ или нещо от сорта). даже не вярвам и дискове да пускам, понеже си има Карточетец вграден и смятай че ще забравя за разните дискове изобщо. Ке си купя 2 карти от по 4Гб и туй то.
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

          Коментар


            #6
            Според мен това не става нито за MP3 плеър, нито за Тв приемник, нито за DVD плеър, а радиото му ще лови от тук до околовръстното. Моето мнение, че ще дадеш парите си на вятъра. А тази марка е много далеч от Pioneer и няма нищо общо!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

            Коментар


              #7
              а някой ползвал ли е някакви плеерчета от тази марка?
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

              Коментар


                #8
                и аз да поспамя малко : Емо, а да сте живи и здрави, всичко да е нормално с бременноста и сичкото живот да ви е цветя и кебапчета!!!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

                Коментар


                  #9
                  айде де, дайте още някое друго мнение....
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

                  Коментар


                    #10
                    Ползвал съм ЕЛИТ също китайки в същия ценови клас (да не кажа и завод в Китай).Като качество на звука - ниско качество,но за непредирчиви хора е добре.Технически проблеми нямаше,а беше фул екстри.Даже ми го и откраднаха.Купувай смело за друга марка ще дадеш 4 пъти по толкова. БТВ от усилвателите им и някой говорители съм доволен.

                    Коментар


                      #11
                      phoenix написа:
                      Абе не вярвам някой да гледа на него екран каквото и да е, то си има видео аут и ще пусна картината на голям монитор(голям, голям... там каквото е за кола 7’’ или нещо от сорта). даже не вярвам и дискове да пускам, понеже си има Карточетец вграден и смятай че ще забравя за разните дискове изобщо. Ке си купя 2 карти от по 4Гб и туй то.
                      Имам подобно.И аз си мислех за карти по 4 гб ама ще те разочаровам- даже 2 гб не чете.пробвал съм 512 чете.Иначе е най интересното че чете даже флашки и карти в NTFS файлова система.За усилвател бива.Радиото ако не е силна станцията хваща доста смущения от инвертора на дисплея, та слушах радио с отворен панел.Иначе е задоволително- двд чете даже може вътре и папки да преглеждаш, но екрана е малък.Абе с 2 думи не е зле но не е и върха на сладоледа.За тия пари взимай и се кефи.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

                      Коментар


                        #12
                        Лично мнение:Много по-добре Thunder за такива пари отколкото Pioneer или SONY за двойно-тройно повече или пък друга евтинийка като NEO. И е добре да се оттърваш от него като екстра след известно време преди да се е прецакала някоя функция.Това са ми наблюденията, защато на един усилвател за кола Thunder живота му се оказа 2-3 години, понеже платките някак си се прецакаха от времето ... в колата на един приятел (оказа се вярно, че като съдържа евтин набор редки метали (примерно с по-малко злато или безоловно-RoHS) спойката с времето се отаява и утъняват слоевете с различно тежки метали и губи качествата си проводника).В един сервиз към верига за техника видях как беше претъпкано с НЕО-та от всички видове уреди, които не са доживяли и до края на гаранционния срок, а тъндъра поне са специализирани само за музики ... и не да правят и печки... разликата в качеството на звука няма да е такава като в качеството на изработката и дългия следгаранционен живот ми е мисълта - ако не си с чувствителен слух може да не я откриеш докато не спре примерно да се върти мотора за шейната на диска и се наложи да останеш само на карти или пък някое копче почне по-трудно да захапва но за тия пари поне да не те е яд ако го задигнат ... аз бих си взел точно такова или подобно в тоя ценови клас стига да не е НЕО.
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

                        Коментар


                          #13
                          ........Даже ми го и откраднаха........
                          ...... ....така хубаво се смях... Емо, аз лично бих го взел, обаче да ти кажа честно, бебето докато стане на годинки да седи мирно отзад и да гледа в 7 инч-а, ти ще си пуснал поне още пет теми за плеър и ще търсиш шестия подред.... А що се отнася до марката като престиж и качество - категорично мога да заявя, че по отношение на качество, това не е никакъв показател. Примери:1.Домашна система ДВД със съответния буфер и пет или шест....колко бяха тонклонките - купено за 580 лева от Техно....- LG - уникален боклук. Диск чете задължително от второ пускане, непрекъснато по някакви неведоми причини си рестартира настройките, без да е спирал тока, например.....звука му е като за ВЕФ. Абе уникален боклук. Ако ви вълнува - мога да го снимам по-късно, че жените спят в нея стая...LG пред NEO, което ми подариха колеги в София миналата година за сватбата - оставих го на братчеда, който го жули нон-стоп и го мъкне навсякъде, включително и на яхтата си - нищо му няма, пере си здраво и никакъв проблем. И трети пример с DVD - Елит, вързан към стар усилвател / не помня марката / - пере та се къса, също без проблеми...2.Телевизор Панасоник за 840 лева, 18 инча неплосък - трети път изкарва син екран, все едно няма програма на канала и дистанционното не го контролира по никакъв начин, освен да го включи и изключи - носим го всеки път в сервиза, казват че нещо "забивал" и пипат по него - нямам представа какво. Последният път попитах какво му правят, та да се пробвам аз, а не да го разкарваме кат пазарска чанта напред-назад....Панасоник пред Деу - нашият си телевизор, плосък екран, TFT-ли е, какво не....закачен на стената срещу спалнята ни. Купих го миналата година април месец за 1100 лева, при положение че в същото време алтернативите на флагманите бяха по 1800-2000 лева. "Сътрудника" в Технополис няколко пъти се опита да ме убеди за LG, Sony и т.н......никакви проблеми с телевизорчето, бачка си...никакви притеснения, само дето жена ми се шашкаше като го сложих на стената, да не паднел....изглежда заплашително на стената - хахаха...И трети пример, за който не съм чак толкова убеден, щото така и не направих сравнение, но......когато си купувах фотоапарата - след едно месечни консултации ми казаха да купя задължително или оптика Карл Цайз или Лайка.....Карл Цайз почти само на Сони фотоапарати, а Лайката на Лумикс/Панасоник......накрая се оказа, че общо взето с едни характеристики и възможности, но понеже Сони си е било Сони, за това било по-скъпо.....т.е....вече аз лично не робувам на марката - предпочитам не толкова перфектен звук, но за дълго, отколкото перфектен звук, за няколко месеца...Но разбира се избора е твой, аз само нахвърлям мисленията си....

                          Коментар


                            #14
                            Емо, купувай не го мисли...при всички случаи ще си доволен на практика няма да се ядосваш от нетръгващи дискове защото имаш УСБ...а то това е основния проблем на евтините подобни устройства кофти лазер и неможе да прочете нищо... а и марката не е чаак толкова лоша...има далееч по гадни...Soni; Sonashi; Sanio; и други тем подобни... Лично според мен Тъндър си е марка произвеждаща нисък клас техника а не някой евтин ментак...
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

                            Коментар


                              #15
                              Че вършат работа тези евтини марки, вършат - кои по-добре, кои по-зле. Проблемът идва, когато се развалят и трябва да ги носиш на сервиз. Имал съм Нео и Елит. Едното изхвърлих, другото подарих, защото ми писна да се занимавам с обслужването на сервиза им. Не оправят проблемите, държат дадената за ремонт техника по два месеца, непрекъснато чакат контейнер с нужните части от Китай, който все не идва. Все мизерии от този вид. Такава техника се взима на късмет - може да работи много време, но може да се скапе за месеци - тогава най-добре направо го хвърляш.
                              преди - TIPO
                              сега - VOLVO XC60

                              Коментар

                              Working...
                              X