... да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...Ето това се питам от около 1 час насам относно колата, чиято аларме не спира да свири Писна ми вече. Тва не е град, тва е филхармония! През деня сулю и пулю свирят с клаксони за щяло и нещяло, вечер разни тъпи кошници, които човек не би си и помислил да погледне, пък камо ли да открадне, пищят по цяла нощ. Накрая наистина ше слезна долу да с един камък в стъклото поне да има за какво да пищи алармата.ААААААААААААААААААААААААААААААААА, и втора се включи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...
Collapse
X
-
bubachko
van_dal написа:Бой неговата мама По-добре викаш КАТ и да издирват собственика и да му пишат актчето за нарушаване на обществения ред, това че има аларма на колата си не значи че трява да свири 24ч. онлайн.
Коментар
-
Еми така е като някои си купуват аларми от 20-30 лева. Моята дори и да пищи, пищи за не повече от 30 секунди, а и чувствителността е настроена да не започва да свири от всяка минаваща кола с пробито гърне. Виж ако някой отвори колата тогава мисля, че няма да спре след 30 секунди. И все пак да се чупи прозорец или да се нанасят материални щети не е решение. Спусни му гумите, както казаха колегите или нещо такова.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
bubachko написа:Нищо не правят тяхната мама... Идват, оглеждат и си заминават, а колата остава да си писка.
Коментар
-
По принцип недей да правиш нещо, което не би искал да ти направят и на теб.Може да е инцидент - всичко може да се повреди.А иначе съм съгласен, че е едски досадно... И в 99% от случаите е виновен тъпия шоков сензор.Това ми напомня за първия ден в Италия. Оставих си колата на една уличка в Флоренция а там мотори колкото щеш.Леле, умрях от срам... Мине някой чопър и 3 мин след него мечока пищи на умряло.Нямаше друг като мен - НЕ ЧУХ ЕДНА ШИ....А АЛАРМА по време на целия ми престой!Още същия ден като се прибрах до квартирата, взех една отверка, свалих корите, оскубах тъпия шоков сензор и настана тишина!Сега вече ако си чуя алармата, това ще означава РЕАЛНА интервенция а не щото е минал наблизо някой камион.Обаче от тогава не съм и чул гласецаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
На мене някакъв един път ми беше отдул сичките гуми ама гада отвъртял и игличката вътре, ако го бях сбарал мали...а си бях паркирал съвсем културно. Друг път обаче пак при наистина културно паркиране се прибирам и на другата сутрин отивам до колата и хоп-десния преден джам счупен...ей така за кеф, нищо нямаше зето(а тогава имах чейнджър, бормашина, перфоратор и един фотоапарат за 400лв. и тонколоните блаупункт...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Изпраскай му некоя тухла 4-ка... и другия път хич нема да си пуска алармата.. .шото нема смисъл. Ако пък е толкова тъп, че пак да я включва.. пак му спраскай джама.., ама предния... Така в крайна сметка, поне ще има нови джамове по каруцата сиТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Абе това дали паркирането е културно или не е малко субектовно - зависи от ков страна го гледаш... Именно затова подобни методи не са за предпочитане.Една сутрин ставам за да тръгвам за 1 смяна - около 5:50, 6 без малко.Слизам на паркина и какво да видя - перпендикулярно на мен перкирал някакъв тип.Няма излизане... Просто си паркирал и разчитал, че на сутринта ще тръгне преди мен.Успях да изкарам все пак темпрата и да отида на работа - там ми беше оставил шанс - беше я запушил и нея, но на половина.Издивях, обаче му оставих само подписана бележка.Не е важно какво съм написал, обаче от тогава не се е случвало...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Общо взето... въпрос на разбиране. Но наистина в 99% от случаите проблемите с непрекъснато свирещите аларми идват от спестяване на някой лев... т.е. какво ми пука на теб, че ще ти свири, нали аз съм спестил 50-60! На същият принцип се действа и при много други случаи, да речем, какво му пука, че ти свети в очите, нали на мен ксенона ми свети турбо гъзарско, защо ми е да регулирам фаровете?! Мисля, че подобно мислене е нелогично за интелигентни и мислещи хора. Така, че... ако си малко изнервен му залепи с лепило една бележка, ако пък ли повечко, прави мизерии но дай знак да разбере с, какво си го е заслужил!Интересно, как съвременните български и маркови аларми монтирани адекватно никога не правят мизерии, а китайците по 30лв. опищяват орталъка дори куче да пръдне, или при невидим сигнал от НЛО?! Занимавал съм с аларми и монтаж на същите, картинката ми е пределно ясна! Някои аларми са толкова смотани, че им е достатъчно контактният датчик да се намокри, да даде някакво съпротивление и те писват, свирят докато някой не ги изключи, или докато датчиха изсъхне! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ми то това колко да е чувствителен шок сензора се рагулира на всяка - като се надъни на висока чувствителност и става онзи ефект с кучето Аз обаче не виждам абсолютно никакъв смисъл от тази идиотия.Алармите от него са почти на 100% фалшиви - в такъв случай за чий ми е?Аз вече ползвам само обемни - ултразвукови а на стария фиат беше микровълнов.Като си спомня само какъв срам брах заради тъпия шок Тогава след демонтажа го пуснах директно в контейнера щото ме беше страх ако го запаля ритуално да не ме приберат карабинеритеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар