Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само аз сведение... пустата аларма не спря до 4 и 30, когато беше последния момент, в който погледнах часовника... А относно прозореца... тва беше само изразно средство, далеч съм от идеята (тогава и още повече сега) да стигам до такива крайни мерки.Иначе за алармите... не съм на мнение, че имат кой знае какво практическо приложение тук. Всяка втора аларма пищи непрекъснато, никой обаче не ебава дори да погледне и ако някой е решил да ти краде касетофона едва ли ще се сплаши кой знае колко.И все пак компромисен вариянт според мен е поне алармите да не писукат при включване и изключване.П.П. Един път бях забравил да изключа алармата и отварям багажника на Бравото с ключ, алармата не се включи и за секунда взех си квото ми трябваше и чак като хлопна багажника се разсвири :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Dedra 2.0 написа:
      На съседката колата я бяха боядисали със спрей :D Не знам поради паркираща или алармена причина :D Това е решението - не пречи колата да се движи,а пък си е гадничко :D
      Дам и после няма изтриванка и дай 1500 за боядисване.Една културна бележка мисля че върши работа.Много буквално го приемате око за око ,зъб за зъб....

Коментар

По 1.50лв. са цветните спрейчета за коса... измиват се лесно с вода, но шока на собственика е задоволителен
        Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

BolgAryan написа:
          ...П.П. Един път бях забравил да изключа алармата и отварям багажника на Бравото с ключ, алармата не се включи и за секунда взех си квото ми трябваше и чак като хлопна багажника се разсвири :D
          Еми... ако ти я е инсталирал някой, който е бързал да ти вземе парите (80% от случаите) нищо чудно и, че не е свирнала. За всеки случай опитай да отвориш предния капак при включена аларма, пробай и вратите!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            BolgAryan написа:
            ...П.П. Един път бях забравил да изключа алармата и отварям багажника на Бравото с ключ, алармата не се включи и за секунда взех си квото ми трябваше и чак като хлопна багажника се разсвири :D
            Еми... ако ти я е инсталирал някой, който е бързал да ти вземе парите (80% от случаите) нищо чудно и, че не е свирнала. За всеки случай опитай да отвориш предния капак при включена аларма, пробай и вратите!
            Най-интересното е, че алармата е оригинална на Фиат

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Аз затова нямам аларма. Според мен пробвай първо с една бележка на стъклото и ако няма ефект, чак тогава се възползвай от съветите на колегите. Между другото идеята за спрея за коса много ме изкефи (за бъзик на някой познат, особено ако скоро си е купил колата).

Коментар

Re: Да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...

BolgAryan написа:
                ... да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...Ето това се питам от около 1 час насам относно колата, чиято аларме не спира да свири Писна ми вече. Тва не е град, тва е филхармония! През деня сулю и пулю свирят с клаксони за щяло и нещяло, вечер разни тъпи кошници, които човек не би си и помислил да погледне, пък камо ли да открадне, пищят по цяла нощ. Накрая наистина ше слезна долу да с един камък в стъклото поне да има за какво да пищи алармата.ААААААААААААААААААААААААААААААААА, и втора се включи
                Това което си написал е недопустимо.Това че пищи и нарушава нощната тишина е нарушение, но то в никакъв случай не ти дава право да нанасяш повреди по чужда собственост Ако се случи на мен някой да ми направи подобно нещо няма да го оставя да му се размине безнаказано.Затова аз за подобни случаи съм си написал ГСМ-а на един стикер залепен на предното стъкло.Ако някой ти счупи стъклото на твойта "кошница" за подобно нещо ми е много интересно как ще реагираш тогава.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

абе бегай па ти с твойте измислени нравоучения. ясно е, че да четете не е особено любимо вам занимание, о всемогъщи полицаи и проекто-полицаи, ама при положение, че тва е основно средство за комуникация в тоя форум, хвани малко положи усилия

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Re: Да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...

infineon написа:
                    Това което си написал е недопустимо.Това че пищи и нарушава нощната тишина е нарушение, но то в никакъв случай не ти дава право да нанасяш повреди по чужда собственост Ако се случи на мен някой да ми направи подобно нещо няма да го оставя да му се размине безнаказано.Затова аз за подобни случаи съм си написал ГСМ-а на един стикер залепен на предното стъкло.Ако някой ти счупи стъклото на твойта "кошница" за подобно нещо ми е много интересно как ще реагираш тогава.
                    Колега, абсолютно прав си, но с едно НО! След, като нарушаването на тишината е нарушение, как реагират органите, които би трябвало да взмат мерки? Никак! Идват, поглеждат, ако мернат някой възмутен съсед го питат на кого е колата (все едно ако се поразмърдат не могат да разберат) суетят се малко и си тръгват. Защо не викат паяк, който да отнася колата? Пределно ясно е, че след, като тези, които трябва да си свършат работата не го правят, хората взимат нещата в свои ръце. И така вместо да се мине само с едно нарушение, то води до друго! И, защо? Защото някой не си е свършил работата.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

BolgAryan написа:
                      Сещам се поне за две неща в случая:- Тривиалната причина - заяждащ бутон. - Имал съм един интересен случай: шоковия датчик на една кола беше много чувствителен и реагираше буквално на докосване до колата. При отваряне на врата при включена аларма първо се задействаше шоковия датчик, което пречи веднага да реагира на бутон (отваряне на врата). Но на тази аларма (Анаконда) шоковия датчик издаваше само еднократен звук. Чак след около 20-ина секунди реагираше на отворената врата и почваше да бучи сирената, а това време е достатъчно на някой да ти свие музиката. Проблемът се реши с намаляване до минимум на чувствителността на шок.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хе хе на един Меган пред моя блок да е** кочината алармата му се включва от вятъра.
                        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Working...
                        X