Само аз сведение... пустата аларма не спря до 4 и 30, когато беше последния момент, в който погледнах часовника... А относно прозореца... тва беше само изразно средство, далеч съм от идеята (тогава и още повече сега) да стигам до такива крайни мерки.Иначе за алармите... не съм на мнение, че имат кой знае какво практическо приложение тук. Всяка втора аларма пищи непрекъснато, никой обаче не ебава дори да погледне и ако някой е решил да ти краде касетофона едва ли ще се сплаши кой знае колко.И все пак компромисен вариянт според мен е поне алармите да не писукат при включване и изключване.П.П. Един път бях забравил да изключа алармата и отварям багажника на Бравото с ключ, алармата не се включи и за секунда взех си квото ми трябваше и чак като хлопна багажника се разсвири :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...
Collapse
X
-
Dedra 2.0 написа:На съседката колата я бяха боядисали със спрей :D Не знам поради паркираща или алармена причина :D Това е решението - не пречи колата да се движи,а пък си е гадничко :D
Коментар
-
BolgAryan написа:...П.П. Един път бях забравил да изключа алармата и отварям багажника на Бравото с ключ, алармата не се включи и за секунда взех си квото ми трябваше и чак като хлопна багажника се разсвири :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:BolgAryan написа:...П.П. Един път бях забравил да изключа алармата и отварям багажника на Бравото с ключ, алармата не се включи и за секунда взех си квото ми трябваше и чак като хлопна багажника се разсвири :D
Коментар
-
Re: Да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...
BolgAryan написа:... да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...Ето това се питам от около 1 час насам относно колата, чиято аларме не спира да свири Писна ми вече. Тва не е град, тва е филхармония! През деня сулю и пулю свирят с клаксони за щяло и нещяло, вечер разни тъпи кошници, които човек не би си и помислил да погледне, пък камо ли да открадне, пищят по цяла нощ. Накрая наистина ше слезна долу да с един камък в стъклото поне да има за какво да пищи алармата.ААААААААААААААААААААААААААААААААА, и втора се включиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Да му счупя ли прозореца, да не му ли счупя прозореца...
infineon написа:Това което си написал е недопустимо.Това че пищи и нарушава нощната тишина е нарушение, но то в никакъв случай не ти дава право да нанасяш повреди по чужда собственост Ако се случи на мен някой да ми направи подобно нещо няма да го оставя да му се размине безнаказано.Затова аз за подобни случаи съм си написал ГСМ-а на един стикер залепен на предното стъкло.Ако някой ти счупи стъклото на твойта "кошница" за подобно нещо ми е много интересно как ще реагираш тогава.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
BolgAryan написа:...П.П. Един път бях забравил да изключа алармата и отварям багажника на Бравото с ключ, алармата не се включи и за секунда взех си квото ми трябваше и чак като хлопна багажника се разсвири :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар