абе тоя с пасата може да е искал да му дадеш предимство. тези ситуации са опасни най-вече заради неразбиране- един иска друг не дава, трети тръгва и всичко това със светкане ако няма коли след теб никога не спирай да ги пускаш, няма смисъл, ще те изчакатат теб и после е чисто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ситуация с предимство - кой е прав в този случай?
Collapse
X
-
iee написа:ele написа:не виждам защо някой на тебе ще ти святка и ще те подканя да минаваш, при условие, че ти си с предимство. Караш и оставяш другите да се оправят, ако ще и цяла вечер да се чакат.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ele написа:не виждам защо някой на тебе ще ти святка и ще те подканя да минаваш, при условие, че ти си с предимство. Караш и оставяш другите да се оправят, ако ще и цяла вечер да се чакат.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:ele написа:не виждам защо някой на тебе ще ти святка и ще те подканя да минаваш, при условие, че ти си с предимство. Караш и оставяш другите да се оправят, ако ще и цяла вечер да се чакат.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Plastex написа:ele написа:не виждам защо някой на тебе ще ти святка и ще те подканя да минаваш, при условие, че ти си с предимство. Караш и оставяш другите да се оправят, ако ще и цяла вечер да се чакат.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
И да си в малка уличка, едва ли седиш повече от 1-2 минути... все се намира пролука. Аз съм за спазването на закона, а не за тълкуването му според собствените убеждения.Освен това, убеден съм, че и катастрофите по пътищата ще намалеят с поне 85-90 % ако се спазва само едно едничко правило - СПАЗВАЙ ПРЕДИМСТВО.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Абе що за хора сте? Никога ли не са ви давали предимство? Не ви ли става едно такова... драго на душата? В тоя скапано забързан живот, в който силата на лактите или големината на автомобила са решаващи, един жест, дребен наглед, може да ти пооправи настроението, да те накара да се усмихнеш. Аз давам предимство и винаги благодаря когато ми дадат на мен. И в края на работния ден, слд като 8-9 часа съм се надхитрял и надцаквал с разни доставчици, транспортни фирми и всякакви други тарикати това ми действа успокояващо и ме кара да вярвам в доброто у хората.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Доброто у хората може да се прояви по стотици... хиляди начини. Наистина ли единствената ти утеха е да ти дадат предимство, когато си без? Не знам пич... въпрос на приоритети. Давал съм предимство, давали са ми... спирам на пешеходана пътека, но не задължително. Защото пътя към ада е застлан все с добри намерения - сеш се?!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Lane Staley написа:Абе що за хора сте? Никога ли не са ви давали предимство? Не ви ли става едно такова... драго на душата? В тоя скапано забързан живот, в който силата на лактите или големината на автомобила са решаващи, един жест, дребен наглед, може да ти пооправи настроението, да те накара да се усмихнеш. Аз давам предимство и винаги благодаря когато ми дадат на мен. И в края на работния ден, слд като 8-9 часа съм се надхитрял и надцаквал с разни доставчици, транспортни фирми и всякакви други тарикати това ми действа успокояващо и ме кара да вярвам в доброто у хората.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
iee написа:ele написа:не виждам защо някой на тебе ще ти святка и ще те подканя да минаваш, при условие, че ти си с предимство. Караш и оставяш другите да се оправят, ако ще и цяла вечер да се чакат.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:iee написа:ele написа:не виждам защо някой на тебе ще ти святка и ще те подканя да минаваш, при условие, че ти си с предимство. Караш и оставяш другите да се оправят, ако ще и цяла вечер да се чакат.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз онзи ден дадох предимство на 7-8 автомобила, ама нещо не прецених и уж трябваше леко да тръгна след последния, а взех че пуснах по-рязко и за една бройка да го набабаня. Супер идиотски се почувствах, са споделям, че да ми олекне. Човека бая се ококори, а беше и с една готина Алфа. Ако чете - прощавай човече, без да искам стана!
Коментар
-
няма начин без да пуснеш някой. сега в градовете с по-леко движение става, но в софия абсурд. като ти не пуснеш на някой след 30 секунди ситуацията се обръща и ти си молещия се. така трябва да е! и в софия като пуснеш 1 минават 20, НО ако успеят, като нарочно пуснеш само 1 и запушиш останалите.... а в крайна сметка-голямо важно, че минал.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Airfan написа:Аз онзи ден дадох предимство на 7-8 автомобила, ама нещо не прецених и уж трябваше леко да тръгна след последния, а взех че пуснах по-рязко и за една бройка да го набабаня. Супер идиотски се почувствах, са споделям, че да ми олекне. Човека бая се ококори, а беше и с една готина Алфа. Ако чете - прощавай човече, без да искам стана!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар