Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой ми цгъна огледалото? :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Dedra 2.0 написа:
    На мен едно хлапе ми беше написало ГЪЗ на предния капак.Лошото е че беше ял мазна баничка преди тва и като я измих Гъз пак си остана докато не я тръкнах хубаво със сапун :D
    Трябваще да му отговориш "А ти си лайно!"
    Нямаше място беше написал ГЪЗ на целия капак.

Коментар

donnna написа:
      аз пък съм намирал надпис "измий ме"
      наскоро някой беше нарисувал 1 зайче на предния капак - с пръст в мръсотията...
      А-а-а, моята преди години седя месец в подземния гараж на НДК дока събера парички за съединител... Нямате си на идея колко прах може да събере, като седнах после в нея, стъклата бяха като минати с пясъкоструй... а на капака някой беше нарисувал огромно прободено сърце, надпис "Муре ут либоффф", едно разчепатено човече с дълга коса, очички на фаровете и усмивка на предния номер... и така я прекарахме до 4-ти километър сервиза отдолу и после до първата мивка... голям смях беше по сфетофарите кат спирах са като се сетя Нмого ме е яд, че нямаше апарат под ръка да я фотна тогава...

Коментар

На Живка пък един ден й бяха отворили предния капак и ми изключили жиците на датчика, който ми показва температурата на таблото! Абе, кажи баба тенкю!

Коментар

хяхя вии нищу аз като бях малък баща ми имаше едно рено 8 ... и понеже всички комшиичетата много се обичахме, бяха ме "нарисувли" с ключ на предния капак и бяха написали Филип с големи букви като ги бяха повторили няколко пъти та да се разчита по лесно...няма ви кажа че после половината квартал децата бяха наказани и не излизаха поне 2-3 дни... голям скандал беше...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Не разбирам защо толкова хора се засягат заради колата си???Та това е откъдето и да го погледнеш тон започнала да ръждясва ламарина, някакви смърдели пластмаси и каучуци и в тях всевъзможни мазни гадости-Та затова някои глупаци са способни да се изтрепят.ХЕЙ- живота не е само колата, бе!
            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
              ...ХЕЙ- живота не е само колата, бе!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

КИМИ написа:
                Не разбирам защо толкова хора се засягат заради колата си???Та това е откъдето и да го погледнеш тон започнала да ръждясва ламарина, някакви смърдели пластмаси и каучуци и в тях всевъзможни мазни гадости-Та затова някои глупаци са способни да се изтрепят.ХЕЙ- живота не е само колата, бе!
                Ламарини ама отпред като го погледнеш мойто с ксеноните мяза на смръщена черна котка с светещи очи.Незнам защо ама колата би ми липсвала повече от приятелката даже въпреки че ми създава повече проблеми и повечето ми пари отиват за колата
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Предполагам, че някой го е закачил по невнимание просто. А ето какво съм снимал аз, изписано на капака на черно браво, паркирано над северния плаж на Приморско - Август 2008ма: http://www.nikoyman.snimka.bg/photo....oto_id=8379842
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                  X