Паркирам си колата както всяка сутрин, шоферската врата е към улицата, излизам, сгъвам си по навик огледалото и тръгвам към офиса... На края на деня когато си тръгвах с учудване заелязвам, че и навигаторското огледало е прибрано ! А аз абсолютно никога не съм сгъвал и двете огледала, още повече и вътрешното... Приближавам се, очаквайки това да е само за привличане на внимание и а-ха да се порадвам на новия си ключ-арт, но не - то си беше просто прибрано. Оглеждам се, колите пред мен и зад мен - същите като от сабахлем (незнам защо, имам навика да обръщам внимание кои са ми съседи по паркинг сутрин), ма техните огледала не пипнати... Човек да се е опитвал да минава - надали, те бяха плътно паркирали до стената, какво ли се е заиграл някой около мен... Нямам си нинай-малка идея... Та кой ме е оглеждал и ми сгъна огледалото?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ми цгъна огледалото? :)
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Имаше едно време подобен въпрос: айде сяяя кой ми сра в гащите? Но ти опроверга всички спекулации свързани с твоята разсеяност, като каза:" ...А аз абсолютно никога не съм сгъвал и двете огледала, още повече и вътрешното..." И в този случай нещата стават изключително напрегнати...аджеба кой е тоз благодетел,защото не са малко случаите когато освен че не е прибрано ,то огледалото е изтърбушено по най-вулгарния и грозен начин. Понеже аз не съм,но пък бих се радвал на такова внимание ти предлагам и утре да паркираш на същото място и да си оставиш огледалото по начин,по който го правиш всеки ден и ... ще чакаме. Дано се появи накоя красавица и тя толкова старателно да обгрижва огледалото ти. Ех що ги няма тез добри люде и у нас "под тепетата" ...п.п. не ве сериозно вече...утре паркирай пак там!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Не е лошо да послушаш колегата.Между другото, ко са фалиш, аз съм намирал 2 лева закачени на чистачката. И бях в шах 2 дни Сигурно ако бяха 5 лева, щях 5 дни да се чудя :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Между другото... този номер с огледалото за мен е адекватен само, когато би помогнало за по-лесно преминване на пешеходци. Защото, ако паркирате на тясна улица, откъм движението е по-добре за мен да оставяте огледалата си в нормалното им положение. Защото дори и да пострада (а това е трудно, защото се обръща на обратно), или му се обели боята, това би била по-малката беля, отколкото някоя кака, или баничарка да ви ожули колата от предната до задната броня!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
nikki_sixx написа:iee написа:Не е лошо да послушаш колегата.Между другото, ко са фалиш, аз съм намирал 2 лева закачени на чистачката. И бях в шах 2 дни Сигурно ако бяха 5 лева, щях 5 дни да се чудя :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Тва с гъзът малко като в култовия скеч от "улицата" с Лафазанов Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 . Добре,че само с толкова си се разминал...аз видях една тойота с написано на предния капак: "не спирай тук!" написано обаче с ... пирон. Гадория,да му сгънеш ръчичките на тоя ,ама на опаки!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар