Здравейте колеги!С две думи... кой да избера???? ...или нито единия..!!! http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026212http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09034789Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на климатик стаен
Collapse
X
-
www.dimeli.eu е сайта на една Пловдивска фирма вносител на по евтини хубави климатици. Аз си сложих миналата есен 3 Дайкина (правени за Япония с по-добри характеристики от Европейските модели на официалния вносител).F31 BMW 320d
Коментар
-
Използвам темата да оплюя климатиците "Осака". Освен един, който ме остави в най-лютата миналогодишна зима, имам вече още един. И двата пукат, пластмасите им пукат и не мога да спя от тях, иначе не работят шумно. Още два климатика са минали през ръцете ми: Daewoo и Trane - дълбок поклон и на двата, супер качествени машини.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Използвам темата да оплюя климатиците "Осака". Освен един, който ме остави в най-лютата миналогодишна зима, имам вече още един. И двата пукат, пластмасите им пукат и не мога да спя от тях, иначе не работят шумно. Още два климатика са минали през ръцете ми: Daewoo и Trane - дълбок поклон и на двата, супер качествени машини.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Които и от двата да вземеш ще върши работа, за тея пари алтернатива няма, можеш да разгледаш и фуджи и фуджицу те също са добра оферта и имат един невероятно тих режим в които не можеш го чуеш че работи, пласмасата е хубава и не скърца и пука.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Хитачи-то било буклук.Пак силни заключения а Хитачи да не кажа е най-добрия климатик.Друга е темата симпатизиране на маркаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Всеки съди за това кой климатик е добър от това той какъв ползва. някои са доволни - други не са доволни... в края на краищата най-важно е как магазинът ще обслужи гаранцията ако климатикът се развали, защото който и да вземете няма 100% гаранция, че няма да изпуши още първата седмица. Ако ще избираш климатик първо сметни какъв е обема на стаята. После тоя обем го умножаваш по 44 вата на куб.м. и получаваш каквото ти трябва - има значение и дали има изолация, панел, тухла... т.н... Преди време като се навих да си купувам климатици отидох в техномаркет Варна. Там един мадеж ме убеждаваше, че 9-ка няма да ми свърши работа (за охлаждане само) за стая 44 куб.м. и трябвало да си купя 12. Даде той гаранционната карта (Осака беше климатика) и аз смята - 9-ка напълно ме устройва, че даже и за отопление аха... почти на границата. А той ми вика: Този климатик не е достатъчно мощен и ако го купите, няма да ви признаем гаранцията. Викам : Що, нали по формулата от гаранционната карта - перфект. Той вика: Ми щото ще го използвате и за отопление (!?!) и той, тъй като не е мощен, ще работи непрекъснато и ще се развали. Тъй... след това умно изказване на професионалист-продавач приключих с техномаркет и отидох във фирмения магазин на Осака, щото си бях навила да взимам осака. Там ме посрещнах две мадами, които искаха да ми пробутат един за 1300, а тоя, който аз си избрах беше 650. Та... след подобен кратък спор се опитах да им обясня, че климатика, който съм избрала, съгласно тяхната гаранционна карта и формулата, евтиния климатик напълно се вписва в цифрите... те ми викат: Колко квадрата е помещението: Викам : към 20.те: Не става. Викам: 20 кв, ама 44 кубика, щото тавана нисък. Те: Да ама 20 квадрата. Аз: Вие кубични метри ли топлите или квадратни?. Те: Ние искаме квадратурата на стаята.... Излязох, отидох в Зора и си купих Мидея 9-ка... от Февруари не е спирана (само ако отсъствам по-дълго). Бачка перфект. Преди месец взех още една, но от друг магазин...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар