От гр.Варна съм търся амортисьори за Браво СХ 98 1.6 бензин общо взето предни и задни.На няколко места ми обявяват абсурдни цени поне така си мисля аз от сорта 130лв бройката.Като гледах предишни теми в форума видях че беше засегната тази тема самоче човечеца дето ги тарсише не беше от Варна и в крайна сметка си ги е намерил за 65лв парчето предните и някаде толкова задните.Та ако може някой да ме опъти на някаде не искам да търся от Автоморгите щото може и да са испуснали пък и предпочитам като взимам нещо да е ново.Ако можете помогнете с някои съвет предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги търся си амортисъори нужна ми е малко помощ
Collapse
X
-
Re: Колеги търся си амортисъори нужна ми е малко помощ
Bravo 1.6 16v 74kw написа:От гр.Варна съм търся амортисьори за Браво СХ 98 1.6 бензин общо взето предни и задни.На няколко места ми обявяват абсурдни цени поне така си мисля аз от сорта 130лв бройката.Като гледах предишни теми в форума видях че беше засегната тази тема самоче човечеца дето ги тарсише не беше от Варна и в крайна сметка си ги е намерил за 65лв парчето предните и някаде толкова задните.Та ако може някой да ме опъти на някаде не искам да търся от Автоморгите щото може и да са испуснали пък и предпочитам като взимам нещо да е ново.Ако можете помогнете с някои съвет предварително благодаря
Реклама
Collapse
Коментар