Случка от днес....Карам си аз от студентски за университета-УАСГ....Минавам кръстовището на семинарията и продължавам направо...На следващият сфетофар преди спирката на 94 и 102 светва червено....Аз съм първа кола...ще продължавам в дясно и съм пуснал мигач....След мен се движи патрулка...Спирам аз на кръстовището понеже светва червено....Между мен и лявата колона има място да мине кола...Разбира се патрулката веднага минава покрай мен в ляво и завива на дясно на кръстовището на червено, без никаква сигнализация, че бързат за някъде - нито сирената бяха пуснали, нито буркана....Та ядосах се аз супер много....понечих да свирна, но се спрях преценявайки, че ще си имам доста ядове....Много ме е яд, че нямах камера да ги запиша мам... им мръсна или поне да бях записал номера на патрулката, ама и тва забрвих...просто бях много изпушил......Та въпроса е какъв пример ми дава господин ПОЛУИЦАЯ...да минавам на червено....да не спазавам законите, за което спазване следи същият този господин ПОЛУИЦАЙ.... Много ме е яд и ми е криво, че не предприех нищо.....бях готов на саморазправа с тях, но в момента в който посегнах към клаксона нещо ме спря.Но все пак живеем в АБСУРДИСТАН....казваш си майната му и продължаваш напред
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наглите куки
Collapse
X
-
Затова винаги дръж телефона си в готовност за снимка! След, като бях заснел полицейска кола в издънка и писах до КАТ след два месеца получих отговор, че виновните са наказани. Така, че дайде да не мрънкаме, а да се вземем в ръце! Държавата, като не може да се поправи, да я оправим ние! :Phttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=285379#285379Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Аз по принцип съм " ЗА" нарушенията който не пречат на останалите водачи, поради това ,че доста често правя такива. Освен ченгелите знаеш ли още колко коли минават на тоя светофат на червено? И защо? Не искам да защитавам куките, но точно този светофар е мн безмислен, особено за десния завой . Защо не минат на орлов мост на червено? Поне са минали културно, защото съм бил свидетел как една кола спира на червено и тия без да са пуснали сирени почват да свирят на клаксона и се форсират отзад, след което човека пред тях беше принуден да мине на червено за да им на направи път. Ето това вече ме дразни, защото беше на кръстовище на което е опасно да се минава на червено.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Повечето полицайчета, които познавам са точни пичове, е не защитават докторска диплома за интелект доста от тях, но не им е и нужна- по- важното е да се изчистят от тези, които вземат пари- за това трябва затвор без уговорки и да се прилага ефективно за да има респект- това е основния проблем, иначе на червено винаги могат да минат и без буркан.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:Ох....уф! АМА УФ! Заболя ме корема от смях...
Коментар
-
PASSARELLA написа:...Ох....уф! АМА УФ! Заболя ме корема от смях...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колеги хайде да не се снимаме и да не се заяждаме.Не отричам че има и нарушения, но откъде си сигурен че са минали а червено ей така безпричинно??Предполагам че са бързали за адрес, а сирената не са я пуснали да не създават суматоха в и без това задръстеното движение.Все пак не са застрашили безопасноста на пътното движение нали??http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Гърч до дупка за полицаите докато не се научат да спазват закона. Ако един полицай не спазва закона, кой искате да го спазва После ревете, че полицията не била уважавана и не била всявала респект - ами няма, като си мислят, че са над закона. Затова - всеки да си носи фотото и да държи телефона под ръка и да снима и праща.. друг начин да ги накараме да се замислят кой им плаща заплатите и за кой работят няма.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
westdogg написа:Аз по принцип съм " ЗА" нарушенията който не пречат на останалите водачи, поради това ,че доста често правя такива. Освен ченгелите знаеш ли още колко коли минават на тоя светофат на червено?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:westdogg написа:Аз по принцип съм " ЗА" нарушенията който не пречат на останалите водачи, поради това ,че доста често правя такива. Освен ченгелите знаеш ли още колко коли минават на тоя светофат на червено?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
infineon написа:Колеги хайде да не се снимаме и да не се заяждаме.Не отричам че има и нарушения, но откъде си сигурен че са минали а червено ей така безпричинно??Предполагам че са бързали за адрес, а сирената не са я пуснали да не създават суматоха в и без това задръстеното движение.Все пак не са застрашили безопасноста на пътното движение нали??like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар