infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наглите куки
Collapse
X
-
bubachko
-
westdogg написа:Geraka написа:westdogg написа:Аз по принцип съм " ЗА" нарушенията който не пречат на останалите водачи, поради това ,че доста често правя такива. Освен ченгелите знаеш ли още колко коли минават на тоя светофат на червено?
Коментар
-
Абе те и те не знаят трябва ли не трябва ли. Например карайки по дондуков, в посока Мин.съвет, отдясно нали излизат трамваите? Е там на светофара на трамвая отгоре си има знак, който се отнася за трамваите, че ще пресичат път с предимство. Не знам сега тия дни кво пише по закона, дали релсовите винаги са си с предимство, ама аз от време оно си ги пускам, не се бутам пред трамвая, че е по-тежичък от Бравата
Коментар
-
Днес следобед карам от Сточна гара към Орландовци и от кръстовището преди подлеза по ЖПто зад мен патрулка ...завивам си аз , карам си съвсем нормално, те след мен и стигам до хладилния завод , където има спирка на трамвая и пешеходна пътека , много ясна ... пред мен нямаше други коли , аз спирам на пътеката и пускам хора , които вече са на платното и чакат да минат ...естествено патрулката газ да ме мине , ама не :P , наложи им се да спрат и пропуснат хората :D ..баси кефа е да накараш патрулка да спазва ЗДП
Коментар
-
Vladim написа:КИМИ написа:....иначе на червено винаги могат да минат и без буркан.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
ogi28b написа:Абе те и те не знаят трябва ли не трябва ли. Например карайки по дондуков, в посока Мин.съвет, отдясно нали излизат трамваите? Е там на светофара на трамвая отгоре си има знак, който се отнася за трамваите, че ще пресичат път с предимство. Не знам сега тия дни кво пише по закона, дали релсовите винаги са си с предимство, ама аз от време оно си ги пускам, не се бутам пред трамвая, че е по-тежичък от Бравата
Коментар
-
КИМИ написа:Vladim написа:КИМИ написа:....иначе на червено винаги могат да минат и без буркан.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
КИМИ написа:Vladim написа:КИМИ написа:....иначе на червено винаги могат да минат и без буркан.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
КИМИ написа:Vladim написа:КИМИ написа:....иначе на червено винаги могат да минат и без буркан.===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
infineon написа:Колеги хайде да не се снимаме и да не се заяждаме.Не отричам че има и нарушения, но откъде си сигурен че са минали а червено ей така безпричинно??Предполагам че са бързали за адрес, а сирената не са я пуснали да не създават суматоха в и без това задръстеното движение.Все пак не са застрашили безопасноста на пътното движение нали??Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар