Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наглите куки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

infineon написа:
    Колеги хайде да не се снимаме и да не се заяждаме.Не отричам че има и нарушения, но откъде си сигурен че са минали а червено ей така безпричинно??Предполагам че са бързали за адрес, а сирената не са я пуснали да не създават суматоха в и без това задръстеното движение.Все пак не са застрашили безопасноста на пътното движение нали??
    Колега, а защо ми се струва, че едно време като карах курсовете, а после държах и изпит на всичкото отгоре, ни учеха, че МПС със специален режим на действие е състояние на специално движение (бах как го написах само) САМО и ЕДИНСТВЕНО когато е с включени ЕДНОВРЕМЕННО звукова и светлинна сигнализация! И какво става, когато няма от къде да мине и се е наврял в салатата на сфетофара?! Тогава ако пусне сирената и се разбърза ще създаде още по-голяма паника, може и боя да падне в жертва... Ми той като не е по правилата аз да не фъргам боб и кокалчета, че да знам за спешната им работа та да им правя път!Едно време имах една разправия с едни такива "Специални", само дето бяха СОТ... Фучи ми по улицата и се ръчка като на "Рали стари столици" и на второто минаване не му направих път (бях с колело тогава)... Оня слезе и ми обърса шамар! Как така, не съм ли виждал че бърза! На което спокойно го попитах, знае ли колко деца има наоколо по градинките, къде са му всички сигнализации за бързането и може ли да си покаже служебната карта, да мога да разпитам дали бърза наистина, при което тоя само се огледа, дали не ни гледа някой, качи се в колата и със съвсем нормална скорост се изпари като призрак... Респект към закона и прилагащите го хора, но аман от такива дето са се качили на "специални" коли и си чешат крастичките!П.С. За това почервененото баща ми имаше едно време един лаф: "То това един път става!". Ами ако се беше излетял отнякъде накой и ги блъсне? Ами ако този някой беше линейка?! После ще има пак да пишат за разн икуриозни катастрофи... Не е честно да минават такива невинни реплики от рода "Ама то нищо не е станало, какво се карате са?"

Коментар

westdogg написа:
      Geraka написа:
      westdogg написа:
      Аз по принцип съм " ЗА" нарушенията който не пречат на останалите водачи, поради това ,че доста често правя такива. Освен ченгелите знаеш ли още колко коли минават на тоя светофат на червено?
      А как да преминат през кръстовището тогава трамваите, след като бил ненужен сфетофара....Нали точно през тяхната линия минаваш, за да направиш тоя безопасен десен завой.
      Те трамвайте не минават всяка минута. Достатъчно е само един знак който да дада предимство на трамвайте. Преди да сложат светофар на това кръстовище се минаше мн по бързо.
      Даже и знак не трябва. Нали е релсово ППС

Коментар

Абе те и те не знаят трябва ли не трябва ли. Например карайки по дондуков, в посока Мин.съвет, отдясно нали излизат трамваите? Е там на светофара на трамвая отгоре си има знак, който се отнася за трамваите, че ще пресичат път с предимство. Не знам сега тия дни кво пише по закона, дали релсовите винаги са си с предимство, ама аз от време оно си ги пускам, не се бутам пред трамвая, че е по-тежичък от Бравата

Коментар

Е да е тежък, да е тежък...колко да е тежък, пък и ти, сега...

Коментар

Днес следобед карам от Сточна гара към Орландовци и от кръстовището преди подлеза по ЖПто зад мен патрулка ...завивам си аз , карам си съвсем нормално, те след мен и стигам до хладилния завод , където има спирка на трамвая и пешеходна пътека , много ясна ... пред мен нямаше други коли , аз спирам на пътеката и пускам хора , които вече са на платното и чакат да минат ...естествено патрулката газ да ме мине , ама не :P , наложи им се да спрат и пропуснат хората :D ..баси кефа е да накараш патрулка да спазва ЗДП

Коментар

Какво е спазила? По закон няма право да изпреварва на пешеходна пътека...
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Vladim написа:
                КИМИ написа:
                ....иначе на червено винаги могат да минат и без буркан.
                Няма такъв филм в закона, колега!
                Ами ако са бързали за сигнал за престъпление или ПТП? А? Ако са бързали да отърват жена ти от изнасилване- тогава може... А?ПП. Полицаите са ви трън в очите, а на големия джип, дето отстъпихте път да мине в града с 90 и не смеете да му покажете и един х.й през прозореца и си карате като мижитурки- та тия са ви изпреварвали 5 пъти повече от полицайчетата.Аре...
                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Lane Staley написа:
                  Какво е спазила? По закон няма право да изпреварва на пешеходна пътека...
                  Спази задължението на водачите да пропуснат движещите се по пешеходна пътека пешеходци

Коментар

ogi28b написа:
                    Абе те и те не знаят трябва ли не трябва ли. Например карайки по дондуков, в посока Мин.съвет, отдясно нали излизат трамваите? Е там на светофара на трамвая отгоре си има знак, който се отнася за трамваите, че ще пресичат път с предимство. Не знам сега тия дни кво пише по закона, дали релсовите винаги са си с предимство, ама аз от време оно си ги пускам, не се бутам пред трамвая, че е по-тежичък от Бравата
                    Е това сигурно е единственото кръстовище в София в което трамвая е без предимство. И то си е оказано със знак. Имам чувство, че е без предимство заради трасето по което минават "големците" по Дондуков сутрин.

Коментар

КИМИ написа:
                      Vladim написа:
                      КИМИ написа:
                      Ами ако са бързали за сигнал за престъпление или ПТП? А? Ако са бързали да отърват жена ти от изнасилване- тогава може... А?ПП. Полицаите са ви трън в очите, а на големия джип, дето отстъпихте път да мине в града с 90 и не смеете да му покажете и един х.й през прозореца и си карате като мижитурки- та тия са ви изпреварвали 5 пъти повече от полицайчетата.Аре...
                      Много грешиш. Ако искаш да те повозя, да видиш как на Цариградско карам с 80 в лявата лента а зад мен "кубчетата" се пънат? Не е геройство, но джиповете не "всяват смут в душата ми".
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Евала на тези, които не ги е страх от мутрите.К.Р за мутрите.
                        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                          Vladim написа:
                          КИМИ написа:
                          като бързат - ще си включат коледната елха... не е моя работа да глобявам или вдигам нечия кола, щото не е паркирана където трябва. За това им плащат на полицаите - да си вършат работата. на мен никой не ми плаща да правя забележки...
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

КИМИ написа:
                            Vladim написа:
                            КИМИ написа:
                            Приятелю,и аз съм карал"голям джип" и съм минавал през Орлов мост с 140 на един метър зад линейка.Само,че...1.в линейката беше собственика на джипа.2.линейката светеше и пищеше,като цирк Буш3.аз също бях на аварийни и се бях ЗАЛЕПИЛ за бронята и Не знам откъде си и какъв(не пише),но ако кукичкичките включат пред теб буркани,сирени и т.н.на най-натовареното място за да направят обратен завой?20 м. по-натам си карат като бабички,тогава ще се сещаш ли за жени,изнасилвания и ЧИИ...
                            ===============================
                            // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                            ===============================

Коментар

infineon написа:
                              Колеги хайде да не се снимаме и да не се заяждаме.Не отричам че има и нарушения, но откъде си сигурен че са минали а червено ей така безпричинно??Предполагам че са бързали за адрес, а сирената не са я пуснали да не създават суматоха в и без това задръстеното движение.Все пак не са застрашили безопасноста на пътното движение нали??
                              Ей тва пък(ще ме извините) беше голяма глупост!!! Прозвуча нещо от сорта на" И аз го правя често и така се оправдавам"Колега, то по твоята логика и аз като бързам за тоалетната мога да си минавам на червено.
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Не колега. Купи си ИМОДИУМ

Коментар

Working...
                                X