Случка от днес....Карам си аз от студентски за университета-УАСГ....Минавам кръстовището на семинарията и продължавам направо...На следващият сфетофар преди спирката на 94 и 102 светва червено....Аз съм първа кола...ще продължавам в дясно и съм пуснал мигач....След мен се движи патрулка...Спирам аз на кръстовището понеже светва червено....Между мен и лявата колона има място да мине кола...Разбира се патрулката веднага минава покрай мен в ляво и завива на дясно на кръстовището на червено, без никаква сигнализация, че бързат за някъде - нито сирената бяха пуснали, нито буркана....Та ядосах се аз супер много....понечих да свирна, но се спрях преценявайки, че ще си имам доста ядове....Много ме е яд, че нямах камера да ги запиша мам... им мръсна или поне да бях записал номера на патрулката, ама и тва забрвих...просто бях много изпушил......Та въпроса е какъв пример ми дава господин ПОЛУИЦАЯ...да минавам на червено....да не спазавам законите, за което спазване следи същият този господин ПОЛУИЦАЙ....
Много ме е яд и ми е криво, че не предприех нищо.....бях готов на саморазправа с тях, но в момента в който посегнах към клаксона нещо ме спря.Но все пак живеем в АБСУРДИСТАН....казваш си майната му и продължаваш напред

Коментар