Интересно ми е дали и на вас ви се е случвало да тръгнете по някой път и той да вземе, че да свърши изненадващо! :D За 13 години шофиране за първи път ми се случи подобно нещо потегляйки от едно софийско село в подножието на Стара планина, към самата планина Та... както си карах нагоре към чудните хълмове по тясният, но асфалтиран път, след около 3 километра пътят зад един завой премина в каменист, черен само по силите на сериозни джипове път! Зарязах колата и продължих нагоре пеша. След около час и половина ходене се откриха супер гледки... но, както и да е :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътят свършва? Само у нас, или... ? :)
Collapse
X
-
Оооо, случвало ми се е , и то не на крайселски планински път, а на главен международен път, без каквото и да е било предупреждение след един завой пътя просто свърши и премина в чакъл и пръст.Бях пуснал снимки тогава във форума, ще ги потърся сега и ще дам линк Пътят е номер 55 - Свиленград - Нова Загора - Гурково - Велико Търново - РусеЕто и линка:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24688
-
пътя за моето село е асфалтиран в годините на социализЪма - около 1980 г. и от тогава не е пипан... ако караш по него ще е почти същото като на снимката с разликата, че е в равната Сунгунларска долина... лятото даже жито и треви са избуяли през асфалта...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Мммм, днес ми свърши по подобен начин скапаното околовръстно - решик да рисковам и да се пробвам да мина през бъдещата детелина на "Симоеновско"...Та върнаха ме куките, аз издивях, обратно към "Черни Връх" по новата отсечка с мръсна газ и в един помент пътя свърши!Добре, че не си падам по нископрофилните гуми - лошо щеше да стане.А и по друг начин съм виждал да свършва път:- Със СТЪЛБ!- С ей ТАЯ забрана.По малко по-различен начин, но пак се явява неочакван край. За някой... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Преди няколко години ми се случи да мина през прохода Твърдица - Елена, за който постоянно дават информация, кога е отворен и кога - затворен. Смело може да се каже, че там път няма - това е една горска пътека, по която срещнах един джип УАЗ и един камион ГАЗ, които ме изгледаха доста учудено. Та така е, на излизане от Елена следва един прав участък и изненадващо пътят свършва. Разбира се, тогава бях със стария си полски фиат и му счупих ресора по тези чукари. 23 километра ги пъплих час и половина.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Неее, не е от Сливен. Прилича на една уличка (зад новоселските гробища), но не е там. А и то си пише че е в Перник.А относно втората снимка - не четете закона, колеги. Под втория знак (забранено на дясно) има допълнителна табела, указваща че знака важи само за камиони над 10 т. Е, ако си с камион над 10 т., кофти, ама не се знае дали още преди това не е било забранено на такива да влизат.Ама кво се задълбочавам, вчера 10 минути обяснявах на един познат, че знака "Улица без изход" не е забранителен и спокойно можеш да си влезеш в уличката. Той твърдеше, че било забранено влизането в тази улица. А е шофьор от 17 години... нямам думи.
Коментар
-
Immortal написа:Ама кво се задълбочавам, вчера 10 минути обяснявах на един познат, че знака "Улица без изход" не е забранителен и спокойно можеш да си влезеш в уличката. Той твърдеше, че било забранено влизането в тази улица. А е шофьор от 17 години... нямам думи.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
В Перник, в Перник!А запорожеца в дъното е моя Иначе е ясно, че забраната за ляв и десен завой важи за камиони.Или поне се надявам да е ясно за всеки с книжка. Иначе е обезпокоително, дейба...То затова съм написал, че за някои участници това се явява края на пътя.Освен ако не може да хване някоя алтернативна посока от 3D пространството - това е Т-образно кръстовище все пакI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Една снежна зима тръгнах от Рибарица за Шипково. Знаете, че редовно зимата този път е затворен. Пътят бе изчистен и запърпорих аз нагоре. След 8-9 километра на мястото, където пътят става равен и след това започва да се спуска, БАМ! Стена от сняг! :D Добре, че снегоринът не бе спрял да рине на завой, а на сравнително равен участък. Нататък пътят бе непроходим. Обърнах колата и обратно към Рибарица По-късно се оказа, че просто снегоринът от Шипково не е тръгнал да чисти, а този от страната на Рибарицата си е изринал неговият район и се е прибрал! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
sugarboy написа:Преди няколко години ми се случи да мина през прохода Твърдица - Елена, за който постоянно дават информация, кога е отворен и кога - затворен. Смело може да се каже, че там път няма - това е една горска пътека, по която срещнах един джип УАЗ и един камион ГАЗ, които ме изгледаха доста учудено. Та така е, на излизане от Елена следва един прав участък и изненадващо пътят свършва. Разбира се, тогава бях със стария си полски фиат и му счупих ресора по тези чукари. 23 километра ги пъплих час и половина.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
О, да, за гледката спор няма, щото е в сърцето на Балкана, ама ние не бяхме взели раниците за екскурзионното летуване, а и беше краят на септември, та по едно време като причерня, викам си - дотук сме. Фиатката пък загря и се наложи да спрем, че да охлади, но както стана ясно, движението там не е прекомерно, така че не попречихме на никого. :D Но винаги ми е било много чудно, защо с такава упоритост съобщават този проход кога е отворен и кога не е.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар