Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бърз алкохолен тест...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бърз алкохолен тест...

колеги, ако някой неразумно е употребил алкохол и иска да кара фиатката, моля първо да мине от тук http://www.ivan4o.com/index.php?opti...d=101&Itemid=7 да се подложи на теста и тогава да сяда зад волана...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Re: Бърз алкохолен тест...

donnna написа:
    колеги, ако някой неразумно е употребил алкохол и иска да кара фиатката, моля първо да мине от тук http://www.ivan4o.com/index.php?opti...d=101&Itemid=7 да се подложи на теста и тогава да сяда зад волана...
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

На 1,5 ми създаде повече проблем от колкото на 2,0 :D Явно малкото пиене ли се отразява зле. А иначе, зад волана пил НЕ !

Коментар

Какво е общото не моа разбера?!Аз като съм пиян си помагам за отключването с две ръце, а не с мишката на компютъра

Коментар

Kuku написа:
          Какво е общото не моа разбера?!Аз като съм пиян си помагам за отключването с две ръце, а не с мишката на компютъра
          Много точно ! А тази анимация само като я гледах и започна да ми се гади от бягащите ключалки. Никога не ми се е случвало в действителност да виждам така нещата, колкото и да съм пил.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            Kuku написа:
            Много точно ! А тази анимация само като я гледах и започна да ми се гади от бягащите ключалки. Никога не ми се е случвало в действителност да виждам така нещата, колкото и да съм пил.
            а и винаги можеш да си подпреш главата на вратата
            фиатче Браво 2.0

Коментар

И на 2 промила успях 3 пъти да си отключа вратата......Явно съм конкуренция на Дейвид Копърфийлд
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

не, явно си свикнал

Коментар

blagun написа:
                  И на 2 промила успях 3 пъти да си отключа вратата......Явно съм конкуренция на Дейвид Копърфийлд
                  Blagun ти си бил голям герой!! Браво на теб!

Коментар

Опитах и резултата е 5 пъти за една минута при 2 %.Не е чак толкова сложно.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Inessita написа:
                      blagun написа:
                      Blagun ти си бил голям герой!! Браво на теб!
                      Не съм никакав герой, толкова много се нервирах, че започнах да кликам като луд и то стана
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Какъв ли ще е ефекта ако обърна 200-300 грама гроздомицин и тогава опитам?
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

snake написа:
                          Никога не ми се е случвало в действителност да виждам така нещата, колкото и да съм пил.
                          Ами аз като се напия губя картина, ама няма случай да не съм си влязъл в нас. А със сигурност е над 2 промила.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Малииии аз само като гледам на 2 промила и ми прилошава
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Забравили са да сложат оптичен мерник на тоз ключ!

Коментар

Working...
                              X