Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хубава кола беше...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ле ле ле колега нали написах че на мен за много по малко ми дадоха сега ще видя документа колко точно-1,157 лв задна броня 5-та врата майстора ми я оправи и това беше.Попитаха ме къде ще я правя при тях или при мой майстор,казах им че мой приятел ще ми я прави и те ми преведоха парите.Целия ремонт със боядисването ми излезе,мисля че беше около 450-500 лв.

Коментар

Спасил си се благодарение на това, че си се движил с 50 км а не както другия с 80 км .Ако и ти си бил по кибритлия и си карал на ръба на високата скорост то последствията щели са да бъдат още по зловещи. Това още веднаж показва, че в града скорост по голяма от 50-60км си е вече много опасна.Никакви извинения ,че сегашните коли били по модерни и високата скорост за тях е нищо.И аз се радвам ,че си приел случилото се спокойно без излишни нерви.Така трябва и да бъде.Столчето е спасило детето от по сериозни наранявания а като си спомня какъв вой се надаваше когато въведоха да са задължителни .Ето ,че имало файда.Но и сега масово се нарушават тези разпоредби. Тук в Ловеч непременно ако бащата кара колата то майката е седнала на предната седалка и в скута и е сложила детенцето си . Ами при един такъв удар и то от към нейната страна какво става ? Не ми се мисли .Затова още веднаж моите поздравления за това ,че детенцето е било на столчето и ти си карал със скорост до 50 км. В това е истината .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колега,не я прави повече тая кола- не насилвай късмета си- имал си късмет, че оня с тъпото фалве(тия коли просто нямат спирачки никакви) не те е ударил в твоята врата- послушай жената и вземай Мареа комби- ще останеш учуден колко е кеф да отвориш задната врата и да е широко вътре.
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

коцев написа:
          Спасил си се благодарение на това, че си се движил с 50 км а не както другия с 80 км .Ако и ти си бил по кибритлия и си карал на ръба на високата скорост то последствията щели са да бъдат още по зловещи. Това още веднаж показва, че в града скорост по голяма от 50-60км си е вече много опасна.Никакви извинения ,че сегашните коли били по модерни и високата скорост за тях е нищо.И аз се радвам ,че си приел случилото се спокойно без излишни нерви.Така трябва и да бъде.Столчето е спасило детето от по сериозни наранявания а като си спомня какъв вой се надаваше когато въведоха да са задължителни .Ето ,че имало файда.Но и сега масово се нарушават тези разпоредби. Тук в Ловеч непременно ако бащата кара колата то майката е седнала на предната седалка и в скута и е сложила детенцето си . Ами при един такъв удар и то от към нейната страна какво става ? Не ми се мисли .Затова още веднаж моите поздравления за това ,че детенцето е било на столчето и ти си карал със скорост до 50 км. В това е истината .
          Да, карах с около 50км/ч и имам около 4 метра спирачен път, така че скоростта е паднала още.А мой приятел, също с Браво, като знам как си вози бебето без столче (жена му го държи в нея)и си мислят, че по тоя начин е сигурно, направо не знам.Кими: натам отиват нещата но бих искал да е с 1.6 двигателя, поне да си имам резервни части.А гледам, че в мобилето са почти все дизели.наи7: дано дадат пари, че без кола не става. Добре, че имам отзивчиви приятели, та не е проблем давзема кола назаем, ако ми потрябва.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз пак да ти кажа, че колата може да се направи, въпросът е искаш ли.

Коментар

trace написа:
              Добре, че имам отзивчиви приятели, та не е проблем давзема кола назаем, ако ми потрябва.
              Колега аз лично вече не разчитам на коли на приятели. Я си представи че се случи нещо подобно и с колата на приятеля ти ( не го пожелавам, но не е приятно вервай ми), какво правим тогава - мислим първо за неговата кола или за своята????? Моят съвет е - не рискувай.Не искам да ме разбираш погрешно. Не съм черноглед, просто знам какво е като се случи.Поздрави и успех с намирането на нова(стара) кола!

Коментар

Днес ми се обадиха от Дженерали, всичко е готово, открих си сметка в банката,сумата която трябва да преведат е 3470лв. до 14 дни.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

А честито...! Късмет със следващата
                  Lancia Lybra 2,4JTD '03
                  Фиат Браво 1.9TD75 '97
                  Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                  Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Браво! Че то това е сума за една "нова" колца, продавай старата на части и вземай друга.
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

чудесна сума. браво
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Сумата, която ще изплатят наистина е добра, браво. Наистина, най-важното е, че вие сте живи и здрави, останалото се оправя. Няма как да не кажа и, че самообладанието, което си проявил е достойно за поздравления. Късмет пожелавам и никакви такива ситуации и неприятности повече
                        Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Ми сега вече като ти е попреминало ,можеш да си кажеш-всяко зло за добро!Сега с дете една Брава примерно или Марийка ще ти дойде дюшеш,доста по-удобно ще ти е от Бравото.

Коментар

trace написа:
                            Днес ми се обадиха от Дженерали, всичко е готово, открих си сметка в банката,сумата която трябва да преведат е 3470лв. до 14 дни.
                            Нали ти казах колега това е единствената фирма която плаща много добре продавай я на части и вземай друга.Аз и затова само там си правя ГО и каското поне ако направя някоя беля да не чува Господ на човека да му платят добре малко им е скъпа ГО но няма да издребняваме за 20-30 лв.

Коментар

Радвам се, че сте добре, това е най-важното.Да попитам, airbag-а отвори ли се ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сумата е добра ако каже колегата за колко пари е взел колата.На другата каско - може ти се струва глупост но сега с каското щеше 5 най-малко да вземеш.А за това как е поело удара бравото - както казаха по-горе само заради ниската скорост на бравото и аудитоТука в Кброд като се натресоха челно бмв 5так от старите и брава.Пострадалите бяха от бравата само ,а шофиора на баварката е цепнал предното стъкло само щото е бил без колан,а в бмв-то са били 5.
                                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                                X