ле ле ле колега нали написах че на мен за много по малко ми дадоха сега ще видя документа колко точно-1,157 лв задна броня 5-та врата майстора ми я оправи и това беше.Попитаха ме къде ще я правя при тях или при мой майстор,казах им че мой приятел ще ми я прави и те ми преведоха парите.Целия ремонт със боядисването ми излезе,мисля че беше около 450-500 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубава кола беше...
Collapse
X
-
Спасил си се благодарение на това, че си се движил с 50 км а не както другия с 80 км .Ако и ти си бил по кибритлия и си карал на ръба на високата скорост то последствията щели са да бъдат още по зловещи. Това още веднаж показва, че в града скорост по голяма от 50-60км си е вече много опасна.Никакви извинения ,че сегашните коли били по модерни и високата скорост за тях е нищо.И аз се радвам ,че си приел случилото се спокойно без излишни нерви.Така трябва и да бъде.Столчето е спасило детето от по сериозни наранявания а като си спомня какъв вой се надаваше когато въведоха да са задължителни .Ето ,че имало файда.Но и сега масово се нарушават тези разпоредби. Тук в Ловеч непременно ако бащата кара колата то майката е седнала на предната седалка и в скута и е сложила детенцето си . Ами при един такъв удар и то от към нейната страна какво става ? Не ми се мисли .Затова още веднаж моите поздравления за това ,че детенцето е било на столчето и ти си карал със скорост до 50 км. В това е истината .
Коментар
-
Колега,не я прави повече тая кола- не насилвай късмета си- имал си късмет, че оня с тъпото фалве(тия коли просто нямат спирачки никакви) не те е ударил в твоята врата- послушай жената и вземай Мареа комби- ще останеш учуден колко е кеф да отвориш задната врата и да е широко вътре.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
коцев написа:Спасил си се благодарение на това, че си се движил с 50 км а не както другия с 80 км .Ако и ти си бил по кибритлия и си карал на ръба на високата скорост то последствията щели са да бъдат още по зловещи. Това още веднаж показва, че в града скорост по голяма от 50-60км си е вече много опасна.Никакви извинения ,че сегашните коли били по модерни и високата скорост за тях е нищо.И аз се радвам ,че си приел случилото се спокойно без излишни нерви.Така трябва и да бъде.Столчето е спасило детето от по сериозни наранявания а като си спомня какъв вой се надаваше когато въведоха да са задължителни .Ето ,че имало файда.Но и сега масово се нарушават тези разпоредби. Тук в Ловеч непременно ако бащата кара колата то майката е седнала на предната седалка и в скута и е сложила детенцето си . Ами при един такъв удар и то от към нейната страна какво става ? Не ми се мисли .Затова още веднаж моите поздравления за това ,че детенцето е било на столчето и ти си карал със скорост до 50 км. В това е истината .Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
fihi
trace написа:Добре, че имам отзивчиви приятели, та не е проблем давзема кола назаем, ако ми потрябва.
Коментар
-
Сумата, която ще изплатят наистина е добра, браво. Наистина, най-важното е, че вие сте живи и здрави, останалото се оправя. Няма как да не кажа и, че самообладанието, което си проявил е достойно за поздравления. Късмет пожелавам и никакви такива ситуации и неприятности повечеBravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
trace написа:Днес ми се обадиха от Дженерали, всичко е готово, открих си сметка в банката,сумата която трябва да преведат е 3470лв. до 14 дни.
Коментар
-
Сумата е добра ако каже колегата за колко пари е взел колата.На другата каско - може ти се струва глупост но сега с каското щеше 5 най-малко да вземеш.А за това как е поело удара бравото - както казаха по-горе само заради ниската скорост на бравото и аудитоТука в Кброд като се натресоха челно бмв 5так от старите и брава.Пострадалите бяха от бравата само ,а шофиора на баварката е цепнал предното стъкло само щото е бил без колан,а в бмв-то са били 5.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар