Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хубава кола беше...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Хубава кола беше...

trace написа:
    Да започна с най-важното - няма пострадали за щастие.
    Радвам се, че не сте пострадали, голям късмет сте изкарали! Колата също се е представила добре, явно и браво като типо поема удара и с последно усилие помага на собственика си да се размине без наранявания. За тоя другия какво да кажа... Нямат свършване идиотите по пътищата!
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Humppa написа:
      Всичко е добре, когато завършва добре. Вие сте добре, останалото няма значение. Дженерали плащат добре.Сега ще се оглеждаш ли за друг фичо?
      Да, задължително
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ужасно е това, което ти се е случило колега Учудвам се как си запазил хладнокръвие, явно си спокойна натура...Добре, че нищо Ви няма ! Ламарините се оправят, като не друга кола (next) Дръж ни в течение и да се похвалиш с новата придобивка, когато това стане факт
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Направо настръхнам като си помисля, че и на мен може да се случи. Хубаво е, че ползвате столче и всички са невредими, а това е най-важното.Колата не ти е тотална щета. Реже се предния кош, слага се такъв от друга кола и пей сърце.

Коментар

Железата се изчукват. Важното е, че ВИЕ сте ок. И пиши какво са измислили Дженерали.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Наистина Дженерали плащат добре!И пак най-важното е че сте живи и здрави, ламрините се изправят, а главите не Все пак е ужасно че можеш да си караш спокойно и да си приказваш с някой до теб и в сл момент някой да ти налети челно да чукаме на дърво и тва е колега пиши какво е станало след огледа
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Еееее ужас Тъкмо видях, че си си купил нови огледала и глей ко станало.... Важното е, че сте добре! Иначе Бравота на пазара има много
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ами браво-пича може да иска Стило или Браво 2...Наистина важното е че сте невредими!!!

Коментар

Ааа, Браво 2 искам, ама май няма да е тоя път Жената дава зор за комби, та се чудя дали да не е Мареа. Ама никак не ми се кара комби.Удобно е със сигурност, ама по ме кефят по-спортни коли. Веднага бих си взел едно Купе, ама ще ме изгонят отвкъщи Иначе днес дойдоха от Дженерали на оглед, утре или вдругиден ще дойдат пак.
                    Ex Fiat 126P
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Неприятна случка...съчувствам ти искрено! Стреса е много голям, затова гледайте да се отърсите от него час по-скоро! А през това време - се оглеждай за новата кола!

Коментар

Хвълям по едно око в мобилето, но само за справка засега, ще чакам да платят първо,че са кът парите в момента
                        Ex Fiat 126P
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Колега, радвам се, че всички сте живи и здрави и това е най-важното иначе, като гледам колата, според мен може да се оправи, май рога не е крив, абе ламарини се изправят и подменят
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

Ужас!Нали знаеш че всеки ден минавам покрай колата ти и днес забелязах че я няма...Важното е че на вас с детето ви няма нищо! Ще си вземете нова и по хубава

Коментар

Късмет сте извадили! Запалете по една свещ!Ако те беше уцелил във вратата ....Мисля че не си струва да се ремонтира. Гази яко застрахователите! Някой неща, че са заминали се разбира чак като тръгне да се оправя колата за съжаление!Натискай яко застрахователя защото те нямат интерес да ти платят добре! Ако имаше каско щеше и твоя застраховател да ти помага, а сега си сам срещу другия!
                              F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                                Късмет сте извадили! Запалете по една свещ!Ако те беше уцелил във вратата ....Мисля че не си струва да се ремонтира. Гази яко застрахователите! Някой неща, че са заминали се разбира чак като тръгне да се оправя колата за съжаление!Натискай яко застрахователя защото те нямат интерес да ти платят добре! Ако имаше каско щеше и твоя застраховател да ти помага, а сега си сам срещу другия!
                                Аз затова завъртях малко наляво за да не е страничен удара, иначе наистина можеше да е по-зле положението.Не разбирам много, досега доста неща са описали и човека каза, че нещата май отиват на тотална щета.Във вторник казаха, че ще ми се обадят.Иначе ето списък на описаните неща:Капак преденБроня преднаФарове предни 2бр.Решетка в броняРешетка декоративнаКалник преден лявКутия възд. филтърХалоген лявКора ***** не се четеДжанта + гума Стъкло предноГреда свързваща двата рогаБуфер *** преден лявОснова с рог лявРог преден десенСтойка калник преден лявОснова амортисьор - основа калник лявРадиаторСирена алармаКомпютърКора над радиаторДатчик дехидратор климатикремонт ел. инсталация - 4 степенНосач преден лявАмортисьор преден лявЩанга кормилна ляваБиалета ляваГреда преден носачТампон + стойка ***Дифузьор ???Това е което е описано.
                                Ex Fiat 126P
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Working...
                                X