...фиатката, ама погина след челен удар. Да започна с най-важното - няма пострадали за щастие.Накратко - прибирахме се с жената и бебето, карах по Околовръстното, посока от Драгалевци към бул."България"и баш преди McDonalds, някакъв навлезе рязко в моята лента и ме удари почти челно. Разминахме се само с натъртвания от коланите,и вратовете, а най-важния човек се размина без нищо (имало полза от тия столчета).Добре, че и човека зад нас спря навреме и не ни разплеска (каза, че е имал около 30 метра спирачен път), не знам с колко е карал,аз карах с около 50 но имам около 5 метра спирачен път, така че съм намалил поне малко скоростта преди удара.Другия не е натиснал спирачките въобще. (Ауди 80 Б4)Нямам каско, днес ходих в неговата застрахователна агенция, утре ще идват на оглед.Ето и малко снимки:![](http://trace.data.bg/Pics/forum/crash01.JPG)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубава кола беше...
Collapse
X
-
Радвам се колега ,че сте живи и здрави.Обърнете внимание колеги как Бравото е поело удара въпреки ,че скоростта е била ниска.Предвиждам скорост на удрящия автомобил поне 80 км/ч.Кокпита на Бравото е непокътнат и удара е поет изцяло от коша.За скоростта на удрящия автомобил не съм сигурен защото на Бравото предна лява гума ми се струва ,че не е изместена.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
Добре че сте се отървали невредими....и най-важното - бебето е добре. Да чукам на дърво, но ако на мен ми се случи нещо подобно, със сигурност сега щях да съм в някое районно, без въобще да помня защо. Щях да изперколясам около бебето...
Коментар
-
Вие сте добре, а това е най-важното !Съчувствам ти за помляната кола и жалко, че нямаш каско да се изръсят алчните застрахователи. Така хубаво щеше да им я "продадеш" за 5000 лв, защото предполагам, че пораженията от такъв удар влизат в графата "пълна(тотална) щета". Сега ще видим колко ще плати неговия застраховател по ГО.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Immortal написа:Съболезнования, колега.А има ли някаква видима причина за това рязко навлизане в насрещното движение на въпросното Ауди?Пиян шофьор? Авария някаква - например спукана предна лява гума?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Immortal написа:Съболезнования, колега.А има ли някаква видима причина за това рязко навлизане в насрещното движение на въпросното Ауди?Пиян шофьор? Авария някаква - например спукана предна лява гума?Е, оправдаваше се, че автобуса пред него бил намалил, ама той не гледа ли ?Явно се е заблеял, късно е видял, че автобуса намалява (там пътя се стеснява) и е навилрязко в ляво за да избегне удара, ама е попаднал на мен
Удара беше много як и направо съм учуден от колата. Не беше пил, нито пък аз. ГО му е към Дженерали, всичко му е наред с гражданската, ще видим какво ще стане.Така е Оги, най-важното е, че сме добре. Малко ще постоя без кола, ама какво толкова.Хубавото е, че веднага спряха хората след нас и предлагаха помощ. Човека който караше зад нас,закара жената и бебето до вкъщи. Едва ли чете този форум (с Хонда беше) но благодарности все пак.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Lane Staley написа:Immortal написа:Съболезнования, колега.А има ли някаква видима причина за това рязко навлизане в насрещното движение на въпросното Ауди?Пиян шофьор? Авария някаква - например спукана предна лява гума?Е, оправдаваше се, че автобуса пред него бил намалил, ама той не гледа ли ?Явно се е заблеял, късно е видял, че автобуса намалява (там пътя се стеснява) и е навилрязко в ляво за да избегне удара, ама е попаднал на мен
Удара беше много як и направо съм учуден от колата. Не беше пил, нито пък аз. ГО му е към Дженерали, всичко му е наред с гражданската, ще видим какво ще стане.Така е Оги, най-важното е, че сме добре. Малко ще постоя без кола, ама какво толкова.Хубавото е, че веднага спряха хората след нас и предлагаха помощ. Човека който караше зад нас,закара жената и бебето до вкъщи. Едва ли чете този форум (с Хонда беше) но благодарности все пак.
Коментар
-
Явор Митев
trace написа:Едва ли чете този форум (с Хонда беше) но благодарности все пак.
Коментар
-
Humppa
Всичко е добре, когато завършва добре. Вие сте добре, останалото няма значение. Дженерали плащат добре.Сега ще се оглеждаш ли за друг фичо?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар