...фиатката, ама погина след челен удар. Да започна с най-важното - няма пострадали за щастие.Накратко - прибирахме се с жената и бебето, карах по Околовръстното, посока от Драгалевци към бул."България"и баш преди McDonalds, някакъв навлезе рязко в моята лента и ме удари почти челно. Разминахме се само с натъртвания от коланите,и вратовете, а най-важния човек се размина без нищо (имало полза от тия столчета).Добре, че и човека зад нас спря навреме и не ни разплеска (каза, че е имал около 30 метра спирачен път), не знам с колко е карал,аз карах с около 50 но имам около 5 метра спирачен път, така че съм намалил поне малко скоростта преди удара.Другия не е натиснал спирачките въобще. (Ауди 80 Б4)Нямам каско, днес ходих в неговата застрахователна агенция, утре ще идват на оглед.Ето и малко снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубава кола беше...
Collapse
X
-
Радвам се колега ,че сте живи и здрави.Обърнете внимание колеги как Бравото е поело удара въпреки ,че скоростта е била ниска.Предвиждам скорост на удрящия автомобил поне 80 км/ч.Кокпита на Бравото е непокътнат и удара е поет изцяло от коша.За скоростта на удрящия автомобил не съм сигурен защото на Бравото предна лява гума ми се струва ,че не е изместена.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
Добре че сте се отървали невредими....и най-важното - бебето е добре. Да чукам на дърво, но ако на мен ми се случи нещо подобно, със сигурност сега щях да съм в някое районно, без въобще да помня защо. Щях да изперколясам около бебето...
Коментар
-
Вие сте добре, а това е най-важното !Съчувствам ти за помляната кола и жалко, че нямаш каско да се изръсят алчните застрахователи. Така хубаво щеше да им я "продадеш" за 5000 лв, защото предполагам, че пораженията от такъв удар влизат в графата "пълна(тотална) щета". Сега ще видим колко ще плати неговия застраховател по ГО.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Immortal написа:Съболезнования, колега.А има ли някаква видима причина за това рязко навлизане в насрещното движение на въпросното Ауди?Пиян шофьор? Авария някаква - например спукана предна лява гума?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Immortal написа:Съболезнования, колега.А има ли някаква видима причина за това рязко навлизане в насрещното движение на въпросното Ауди?Пиян шофьор? Авария някаква - например спукана предна лява гума?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Lane Staley написа:Immortal написа:Съболезнования, колега.А има ли някаква видима причина за това рязко навлизане в насрещното движение на въпросното Ауди?Пиян шофьор? Авария някаква - например спукана предна лява гума?
Коментар
-
Явор Митев
trace написа:Едва ли чете този форум (с Хонда беше) но благодарности все пак.
Коментар
-
Humppa
Всичко е добре, когато завършва добре. Вие сте добре, останалото няма значение. Дженерали плащат добре.Сега ще се оглеждаш ли за друг фичо?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар