Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Апокалипсиса идва...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gantcho написа:
    Това по Айнщайн ли е или по Нострадамус? Въпросната Станка що просто не си легне с някой мъж, ами се занимава с писане?
    Сакън! Ми че ако тоз мъж е Антихриста... Пък и що за мъж би изтърпял предполагаемите тиради на Станка с едничката надежда да си легне с нея? Ако има и един такъв, значи предсказанията няма да се сбъднат - тоз екземпляр би бил по корав и от хлебарка и би оцелял ( в комплект със Станка ) и след ядрена война. И всичко би започнало отново...
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ммммммдааа , такова е то положението ! Ама една забележка към авторката : - Забравила е да каже за апокалиптичния мармот , който ще завие земята в станиол и за рендето ГТ 5 турбо дето тръгва със 190 , именно то ще предизвика този катаклизъм заради високата си скорост , обратно на въртенето на земята........ мааааалииии ........ Айде колеги аз отивам при жената , че то като не ни остава много поне да има много
      .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

ivan_enchev написа:
        Ммммммдааа , такова е то положението ! Ама една забележка към авторката : - Забравила е да каже за апокалиптичния мармот , който ще завие земята в станиол и за рендето ГТ 5 турбо дето тръгва със 190 , именно то ще предизвика този катаклизъм заради високата си скорост , обратно на въртенето на земята........ мааааалииии ........ Айде колеги аз отивам при жената , че то като не ни остава много поне да има много
        Леле хора кво ви става на всички тази вечер бе, всички къртат мифки! Да не говорим че чета разни вицове, и гледам шеметен град по бтв, абе тая вечер ми е мноого забавно.... дали да не сменя дилърите? Тва за рендето го има като първообраз във филма супермен - той започна да се върти наопаки около земята и не знам кво стана...

Коментар

Working...
        X