ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте! КАТ са в акция.....
Collapse
X
-
u_bo
-
Какви акции, какво нещо. Снощи в 9 тръгвам от Дианабад за Центъра. Е няма такова нещо... На светофара на Семинарията ( аз бях първа кола за направо ) едно Q7 се навря пред мен за ляв завой, до него се набута още един, а след 2 секунди една Астра се шмугна с такава скорост, че едва не се заби в Аудито ( сигурно си мислеше, че е единствения тарикат в този така изпълнен със селяни град ). Как да е, стигнах читав до НДК. ( Не споменавам онзи с ТТто дето искаше да провери дали в багажника ми има светлоотразителен триъгълник ) Там един гений с Вектра ( не кола, а чудо ) от най-лявата лента пресече съседните 3 за да продължи направо след като пресече бул. България. И това го преживях. На следващите няколко светофара нищо ново - карат направо от лентите за ляв или десен завой ( на Макенония, а после и на Ботев/Стамболийски и Ботев/Т. Александров ). И това за има-няма 5 км.Не знам, явно като стане тъмно мрак пада и над разсъдъка на шофьорите. Шофирането в София се превърна в борба за оцеляванеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Безобразието на пътя е пълно. Вчера се прибирам към вкъщи след работа, на Румънското посолство по посока към Цариградско шосе чакат три ленти от автомобили сфетофара. Светва зелено, и тръгват! Тъкмо да мина на 3-та и изведнъж оп пред мен някаква Мазда. Няма мигач, няма оглеждане. Скачам на спирачките с натиснат клаксон а от другата кола няма дори извинявай. Кога гледам вътре мадама, говореща по телефон с дясната ръка и превключваща скоростите с лявата. Пълно безхаберие, дори не се обърна да види какво щеше да стане. Така продължи да си кара до телевизионната кула.Е това е само едно от 30км. ми приключение всеки ден в София. Има или няка КАТ гледам да внимавам, лошото е че по някои път трябва да направиш нещо абсурдно и безрасъдно за да се спасиш.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар