Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте! КАТ са в акция.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    А защо трябва да внимаваТЕ само когато кат са в акция? Не е ли по-добре да внимаваМЕ винаги?!?! Темата е за коша , определено, а който не внимава, да си понесе последствията.
    ами заради гюметата на изродски места например.на излизане от Бургас има едно място дето пътя е равен извън града е но е преди табелата, там се кара нормално с 80-90 ама на този път с по две ленти за посока се води 50 км,подобно има и на изхода на Дупница - табелата е на къра на 1 км от последните къщи ама често се правят засади на такива места.Аз съм ’ЗА’ засадите на КАТ, но в града - там където е опасно, а се знае, че се кара бързо.Например в Пловдив по централния булевард на тунела - често идиоти карат с по 80 - 120 НО НИКОГА не слагат засада там - ЗАЩО ЛИ ? защото там има МНОГО СВИДЕТЕЛИ и няма как ’ И ся ко шъ прайм? ’ай спирам , че се ядосах.

Коментар

Благодаря колеги....уверих се лично и аз ...за нарушаване знак Влизането Забранено замалко не изгорях...исках само да обарна.но случайна патрулка ми чете конско...само конско нямах кинти идвах се пак от мача БГ-ИТА ...
      ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

Какви акции, какво нещо. Снощи в 9 тръгвам от Дианабад за Центъра. Е няма такова нещо... На светофара на Семинарията ( аз бях първа кола за направо ) едно Q7 се навря пред мен за ляв завой, до него се набута още един, а след 2 секунди една Астра се шмугна с такава скорост, че едва не се заби в Аудито ( сигурно си мислеше, че е единствения тарикат в този така изпълнен със селяни град ). Как да е, стигнах читав до НДК. ( Не споменавам онзи с ТТто дето искаше да провери дали в багажника ми има светлоотразителен триъгълник ) Там един гений с Вектра ( не кола, а чудо ) от най-лявата лента пресече съседните 3 за да продължи направо след като пресече бул. България. И това го преживях. На следващите няколко светофара нищо ново - карат направо от лентите за ляв или десен завой ( на Макенония, а после и на Ботев/Стамболийски и Ботев/Т. Александров ). И това за има-няма 5 км.Не знам, явно като стане тъмно мрак пада и над разсъдъка на шофьорите. Шофирането в София се превърна в борба за оцеляване
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Безобразието на пътя е пълно. Вчера се прибирам към вкъщи след работа, на Румънското посолство по посока към Цариградско шосе чакат три ленти от автомобили сфетофара. Светва зелено, и тръгват! Тъкмо да мина на 3-та и изведнъж оп пред мен някаква Мазда. Няма мигач, няма оглеждане. Скачам на спирачките с натиснат клаксон а от другата кола няма дори извинявай. Кога гледам вътре мадама, говореща по телефон с дясната ръка и превключваща скоростите с лявата. Пълно безхаберие, дори не се обърна да види какво щеше да стане. Така продължи да си кара до телевизионната кула.Е това е само едно от 30км. ми приключение всеки ден в София. Има или няка КАТ гледам да внимавам, лошото е че по някои път трябва да направиш нещо абсурдно и безрасъдно за да се спасиш.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

о да.. усеща се акцията вчера пред мен караше един роувър , като видяха че номерата не са БГ , настигнаха го и в движение му показаха палката
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
            X