Тази седмица започва масирана акция на КАТ срещу неразумните шофьори. Дебнат на неочаквани места и спират в движение. Следете ограниченията, слагайте колани и успех!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте! КАТ са в акция.....
Collapse
X
-
u_bo
Re: Внимавайте! КАТ са в акция.....
van_dal написа:Тази седмица започва масирана акция на КАТ срещу неразумните шофьори. Дебнат на неочаквани места и спират в движение. Следете ограниченията, слагайте колани и успех!
-
Аз пък забелязах как един джип Каптива мина покрай автомивката, където си миех колата, отвориха се прозорците и започнаха едни псувни, яко музика и изкарване на шишета бири за наздраве, а патрулката се размина в същия момент с тях и нищо, смешнициBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Нужни ли са такива "акции" или трябва да си вършат работата непрекъснато!?Баси тъпотията - акция "Светлина", акция "Зимни гуми", акция "не знам си какво" ...Абе като някой е в нарушение - спираш го и го обработваш в съответствие със закона и правилника - това е ...Нема, нема..., па го закъсат с плана за глобите и айдеееее - акция...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
kiro_of_the_day написа:Нужни ли са такива "акции" или трябва да си вършат работата непрекъснато!?Баси тъпотията - акция "Светлина", акция "Зимни гуми", акция "не знам си какво" ...Абе като някой е в нарушение - спираш го и го обработваш в съответствие със закона и правилника - това е ...Нема, нема..., па го закъсат с плана за глобите и айдеееее - акция...
Коментар
-
Humppa написа:kiro_of_the_day написа:Нужни ли са такива "акции" или трябва да си вършат работата непрекъснато!?Баси тъпотията - акция "Светлина", акция "Зимни гуми", акция "не знам си какво" ...Абе като някой е в нарушение - спираш го и го обработваш в съответствие със закона и правилника - това е ...Нема, нема..., па го закъсат с плана за глобите и айдеееее - акция...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
u_bo
преди малко минах със 65 покрай КАТ-а на НОВО място размина ми се, тая мойта с новите свещи не дава да пипаш педала.а и беха спрели един за превишена вече.
Коментар
-
u_bo написа:преди малко минах със 65 покрай КАТ-а на НОВО място размина ми се, тая мойта с новите свещи не дава да пипаш педала.а и беха спрели един за превишена вече.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
u_bo написа:преди малко минах със 65 покрай КАТ-а на НОВО място размина ми се, тая мойта с новите свещи не дава да пипаш педала.а и беха спрели един за превишена вече.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Охооо и аз се чудя в петък защо на Дряново бяха с двоен пост разлика между постовете около 700 метра.Най-интересното е ,че се получи много кофти с предупреждението с дългите.Настана едно святкане свят да ти се завие.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар