http://forum.setcom.bg/index.php/topic,24281.0.html Ако ти се чете.... И не се хвърляй на Бош, ако си купуваш бормашинка става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за пералня..най-накрая купих: Electrolux EWT - 10120W
Collapse
X
-
TIP написа:http://forum.setcom.bg/index.php/topic,24281.0.html Ако ти се чете.... И не се хвърляй на Бош, ако си купуваш бормашинка става.
Коментар
-
Отказах се от LG, нещо не можаха да ме убедят в достойнствата им. Надписът "Made in EU" също не вдъхва доверие, ако ще е корейска, да е корейска.Сега си харесах Fagor 1FET-109, клас АА , с горно зареждане. Цената й е доста по-висока от тази на LG, около 660 лв., надявам се качеството също да е по-добро. За тази пералня или поне за марката сега очаквам вашите мнения. Един комшия уж "майстор" по перални авторитетно се изказа, че пералните с горно зареждане не подлежат на ремонт, което ми се вижда глупост.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Отказах се от LG, нещо не можаха да ме убедят в достойнствата им. Надписът "Made in EU" също не вдъхва доверие, ако ще е корейска, да е корейска.Сега си харесах Fagor 1FET-109, клас АА , с горно зареждане. Цената й е доста по-висока от тази на LG, около 660 лв., надявам се качеството също да е по-добро. За тази пералня или поне за марката сега очаквам вашите мнения. Един комшия уж "майстор" по перални авторитетно се изказа, че пералните с горно зареждане не подлежат на ремонт, което ми се вижда глупост.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
bubachko
Lane Staley написа:snake написа:...
Коментар
-
Ние вкъщи сме с Фагор... вече 8-9 години. Все още работи, не се е разваляла, има хиляди функции (от които май ползваме 2-3), доволен съм... Ако този, новия фагор има балансираща система, мисля че не е лош избор.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Точно ! За 16 г. почти ежедневна работа (все пак сме 6 човека вкъщи) сме сменяли програматор (не беше евтин, купихме някакъв немски за около 60 лв.) и един път някакъв лагер за 5-6 лв. Това е, нищо друго. Тя все още си работи, но помпата прави някакви проблеми и трябва малко да й се помага като тръгне да изхвърля вода. Заминава на чист въздух на село .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар