Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С какви джанти карате зимата и лятото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    И зимата и лятото с 15ки алуминиеви!
    И аз така, сменям само гумите. Даже вече ги смених щото после се извиват едни опашки дето...
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
      blagun написа:
      И аз така, сменям само гумите. Даже вече ги смених щото после се извиват едни опашки дето...
      От гумаджии съм чувал, че това упражнение не е полезно за гумите. А и не е никак евтино 4 гуми да минат по пълната програма: сваляне от колата, демонтаж от джантата, монтаж на нова гума на джантата, баланс, поставяне на колата. Това като го правиш 2 пъти годишно, доста парички отиват на вятъра.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

не е полезно за гумата и джоба, ама не ми харесва как изглежда колата с железни джанти
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

15-алуминиеви - лятото, 14-стоманени-зимата.Не ме кефи идеята да ги прецаквам с гадната луга по пътищата, а и алуминия става крехък зимата.

Коментар

snake написа:
            gantcho написа:
            blagun написа:
            От гумаджии съм чувал, че това упражнение не е полезно за гумите. А и не е никак евтино 4 гуми да минат по пълната програма: сваляне от колата, демонтаж от джантата, монтаж на нова гума на джантата, баланс, поставяне на колата. Това като го правиш 2 пъти годишно, доста парички отиват на вятъра.
            Само че аз лично правя друго - лятото с хубави летни гуми, зимата - 2 чисто нови зимни гуми отпред и 2 хубави летни гуми отзад. Смяната ми излиза около 20 кинта. А и зимата карам предимно от нас до работа - пролет, лято и есен се пускам да карам много повече. Зимата къде толкова с извън града с жената и детето... Преди да се оженя беше друго, но сега :D А това, че не било хубаво - чувал съм го, но като се впусна да разпитвам КАКВО точно може да стане, освен, че гумите се поизносват, друго мяй няма.
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Два комплекта джанти с гуми - зимните са със стоманени 14-ки (стоят стендбай в момента ) и летните - с алуминиеви 15-ки!

Коментар

С тия, дето си ги имам - ляти...Ще съхранявам по два комплекта гуми и джанти другио пат...Знам, че е добър вариант да имаш комплект за зима и лете, обаче какви комплекти да поддържам при положение, че пътувам от Лозенец до Аксаков и обратно, на два пъти в месеца до МЕТРО и чат пат до Пазарджик!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 До сега джанта съм кривил на едно служебно партнерче в една пропаст до НСА миналия юли..

Коментар

PASSARELLA написа:
                  С тия, дето си ги имам - ляти...Ще съхранявам по два комплекта гуми и джанти другио пат...Знам, че е добър вариант да имаш комплект за зима и лете, обаче какви комплекти да поддържам при положение, че пътувам от Лозенец до Аксаков и обратно, на два пъти в месеца до МЕТРО и чат пат до Пазарджик!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 До сега джанта съм кривил на едно служебно партнерче в една пропаст до НСА миналия юли..
                  И като пътуваш чат-пат до Пазарджик що не се обаждаш чат-пат, питам аз .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Понеже нашата кола, не се кара много когато има сняг имаме 1 комплект джанти само.И лете и зиме 15-ки.Длъжен съм да вметна, че ако има сняг или коловози не я караме, защото не може
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

blagun написа:
                      И аз, и аз... :D
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

И двете коли с отделен к-т джанти за двата сезона.Аз също не си намерих точен верен отговор и затова гласувах с последния - 2 чифта железни джанти.Не харесвам алуминия по принцип, а пък за зимата най-малкото бих купил алиминиева джанта.Мерцедеса го карам с ляти джанти лятото но далеч не защото съм фен на идеята - просто си дойде с тях пък метални джанти на 16 цола трудно се намират...
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                        X