blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какви джанти карате зимата и лятото
Collapse
X
-
gantcho написа:blagun написа:И зимата и лятото с 15ки алуминиеви!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:gantcho написа:blagun написа:И зимата и лятото с 15ки алуминиеви!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
С тия, дето си ги имам - ляти...Ще съхранявам по два комплекта гуми и джанти другио пат...Знам, че е добър вариант да имаш комплект за зима и лете, обаче какви комплекти да поддържам при положение, че пътувам от Лозенец до Аксаков и обратно, на два пъти в месеца до МЕТРО и чат пат до Пазарджик!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 До сега джанта съм кривил на едно служебно партнерче в една пропаст до НСА миналия юли..
Коментар
-
PASSARELLA написа:С тия, дето си ги имам - ляти...Ще съхранявам по два комплекта гуми и джанти другио пат...Знам, че е добър вариант да имаш комплект за зима и лете, обаче какви комплекти да поддържам при положение, че пътувам от Лозенец до Аксаков и обратно, на два пъти в месеца до МЕТРО и чат пат до Пазарджик!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 До сега джанта съм кривил на едно служебно партнерче в една пропаст до НСА миналия юли..Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Понеже нашата кола, не се кара много когато има сняг имаме 1 комплект джанти само.И лете и зиме 15-ки.Длъжен съм да вметна, че ако има сняг или коловози не я караме, защото не може"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
И двете коли с отделен к-т джанти за двата сезона.Аз също не си намерих точен верен отговор и затова гласувах с последния - 2 чифта железни джанти.Не харесвам алуминия по принцип, а пък за зимата най-малкото бих купил алиминиева джанта.Мерцедеса го карам с ляти джанти лятото но далеч не защото съм фен на идеята - просто си дойде с тях пък метални джанти на 16 цола трудно се намират...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар