http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...828255Тази седмица започвам нова работа. Обещаваща. Ще почна да заделям за нов автомобил. За това ровичкам мобилето от няколко дена, но само за ориентация. Препдолагам, че ще успея да събера парички за нова кола за година - година и половина. Ако не се случи нещо непредвидено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, какво мислите за този автомобил?
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
не съм забелязвал този автомобил досега. изглежда доста изгоден. аз лично не бих си го взел, защото в последно време търся нещо по-обезопасено. искам да има аир багс поне 2, лошо няма д аима и странични, ако имам възможност за джип да е по-нависоко още по-добре. винаги на такъв тип кола ми е било притеснително държането по краш тестове- не че много им вярвам, но някак си имам чуството, че съм си взел нещо от всичко по лев това е което би ме притеснило мен специално. иначе нова кола, едва ли особенно ще се трошиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
deadairplane
-
pakumba написа:westdogg написа:Мисля ,че е каруца.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Карал съм такава! Мотора 2.0 CRDi EX не е лош, но всичко останало е Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 !!!Ето ревю от жената, която го кара: http://test-drive.automedia.bg/user/22||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
deadairplane
-
westdogg написа:pakumba написа:westdogg написа:Мисля ,че е каруца.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
deadairplane
-
Humppa
Колеги не ми трябва голям мотор и много коне. За високи скорости и тръпки, емоци и адреналин си имам мотор (но и с него до 170 много рядко).С колата рядко вдигам повече от 120-130 на магистрала. По останалите подобия на пътища си кретам с ограничението + малко отгоре -> 90-100.Тази КИЯ ми допадна външно на визия, малко километри (ако са реални) и нова година на производство. За съжаление по-читавите й алтернативи (ванове на други производители) са доста над тази цена (за тези години).Иначе знаете ми мечтата - Мултипла (старите модели са ми по-хубави от новите де). Но докато събера парички, тя хептен ще остарее...Та за това реших да сондирам мнение за КИА. Все още не ми се бяга от италианската секта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар