Ще помоля, някой от модераторите или пък компетентното лице в случая да ми обясни:Защо имам 255 предупреждения!? Предполагам, че сте ми ги сложили така да си имам няколко, ако нещо стане...? Обаче рекох - да са 50 айде, да са 100-ина - иди дойди...айде нека са 200, обаче 255!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към МОДЕРАТОРИТЕ: Проблем
Collapse
X
-
Re: Към МОДЕРАТОРИТЕ: Проблем
PASSARELLA написа:Ще помоля, някой от модераторите или пък компетентното лице в случая да ми обясни:Защо имам 255 предупреждения!? Предполагам, че сте ми ги сложили така да си имам няколко, ако нещо стане...? Обаче рекох - да са 50 айде, да са 100-ина - иди дойди...айде нека са 200, обаче 255!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Punto SX 1.1 55
-
ogi28b написа:Ами защото предупрежденията са 8 битови, и няма как да са повече от 255 (2^8 = 256, ама започват от 0, и така) . Гадното е че като цъкнеш да видиш причините, и излиза текст че нямаш нито едно Съжалявам че ти оспамих темата, ама майтап да има!
Коментар
-
Явор Митев
Сега ще влезеш в историята като най-големият СПАМър в нета.... ...еле пък дали някой е имал толкоз предупреждения, а....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар