Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взехме си коте

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взехме си коте

Ми де да знам реших да се похваля.До сега не бех гледал живинка.Много е стреснато още от новото място и от мене специялно,приритетно се занимава със спане.Много е добро и не прави бели(сигурно щото само спи).Абе душичка.

честито... сега може да е послушно, но изчакай докато се адаптира и ще видиш
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Честито!!!Аз котета съм гледал доста. Много са готини. Гушка ли се много?
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Брау, сладур!!! Мяза ми на една друга котка, дет обича да дере собственика си по носа
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Сладуран! Как се казва?

Коментар

точно сега няма да е много послушно , като са млаки котките са наи игриви и непослусшни
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Котето е госпожица и се казва Нели,на момичето от което го взехме.Страшно е послушно общо взето е като женския вариянт на гарфийлд-спинка.Грижа почти не иска,но и ние го взехме научено де.Сипваш му само водичка и храна и му сменяш котешката тоалетна .Където ходиш ,върви след тебе.Прави квото ти правиш: като ядеш и то отива и то яде,като легнеш да спиш и то ляга да спи при тебе.Гальовно е много,не е пакостливо,лениво коте е ,играе си като ти си играеш с него,иначе спи.И така,много му се радвам,само ме е страх,щото е много мъничко побира се в шепата ми и много крехко изглежда.Притеснявах се също, че ще му е мъчно за другите котета с които си е играло,ама мисля че свикна вече,пък и се радва на внимание. Първия ден много го беше страх и то нали е малко за да мяучи и цвърчи вместо това и се чудиме какво иска,ама некса вече е свикнало.

Коментар

Колега, един съвет Гледам котарак вече почти 2 г., отначало беше стреснат маника, но после се поокопитва.Сега не можеш да го гушкаш, идва само когато той иска седи малко при тебе и изчезва, като се опитвам да го задържа насила се сбиваме Та съветът ми е, ако искаш гальовно коте, го свиквай от малко на ласки
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Браво! Все по-малко стават хората, склонни да осигурят топлина и уют на животинка.
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V
                  www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Ами то историята на котето е следната-Нели(момичето от което го взех) вижда 4 малки котета на улицата в големите студове и решава ,че ще умрат от студ и ги прибира.Каза че не ги е било страх от хора и затова беше убедена,че някой ги е изхвърлил.И понеже 4 котета са и в множко ги раздаваше и аз викам ,чакай сега да си взема за вкъщи живинка да си живурка тука,да му се радва майка и така...и те и четирете бяха сладки ,ама това дойде при нас и викаме то си ни избра и го взехме.Мноооого е добро.Като идеаланата кола е-сипваш му и караш,само че в случая сипваш му и му се радваш.Аз за първи път гледам,но роднини ,приятели имат котки и то си е животно,дращи,хапе,мяучи. А това нащо е кротушко.Сутрин му сипваш една пълна купичка храна и то си я яде през целия ден.Не се опитва да се кчава по масата,не проявява интерес към предмети,само към хора.Е сега докато ви пиша ми спи в скута.Душинка,идеална е за вкъщи.Вече ми свикна и на мене и мърка като си играя с него.Още има от какво да се плаши,не е запомнило цялата обстановка вкъщи и като не види човек и почва да цвърчи жално.Като го носиш се плаши и така,свиква си.

Коментар

Браво колега, Това е само хубавото начало аз си гледам един рижльо от 8год. и всеки ден си му се радвам - и той на мене невероятно е. След време ще започнеш да го разбираш по физиономията само какво мисли да направи- и по мяукането дали е гладно или му е затворена вратата а иска да влезе и.т.н.
                      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Много е хубаво мъничето. tyson е много прав, гушкай го отсега за да стане гальовно
                        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Ей го и нашия бяс, като беше наборче на твоето И една снимка в актуалния му ръст.
                          Прикачени файлове
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ееее то много голямо пораснало.Само незнаех,че може да се пере в пералнята

Коментар

Честито колега да е живо и здраво и да ви радва много.
                              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
                              X