Евалата бате,даде най-доброто време на италфеста на драг в големия клас,фича върви добре и от една страна добре,че се счупи,та другата година да им взимаш по 2 тира разлика на всички
Аз помислих че службата НСО поздраяваш Пък те наскоро нали имах професионален празник, викам тоя път за кво ги поздравяваш А то за колегата от форума било
Направо ги разби! Писаха му фалстарт, но според мен не беше, нали бях на старта като тръгна...и все пак си бях на няколко бирички, така че не съм критерии...най-доброто време! Би даже мазератито, пък то си беше битурбо 320кс....
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Поздравления и от мен за колегата,не успях да дочакам неговия старт ,че малкия заспа на поляната пред старта ,а като гледах снимките помислих ,че се е скапал нещо , но сега се успокоих и още веднъж поздравленияяяяяяяяяяяяяяяяяяяя! :D
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Направо ги разби! Писаха му фалстарт, но според мен не беше, нали бях на старта като тръгна...и все пак си бях на няколко бирички, така че не съм критерии...най-доброто време! Би даже мазератито, пък то си беше битурбо 320кс....
Браво браво! Ама какъв фалстарт може да има след като се състезава за време, а не с/у друга кола?! Като колата мине през датчика времето започва да тече! Каква все пак е диагнозата на двигателя ?
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар