Интересно е много даже,само да се прави на места за тази цел(писта примерно).Един приятел така ми изкара ангелите с Е34 520 на Тодор каблешков на ляв завой за Гоце делче,червено е за нашата лента ,късно вечерта и няма движение и дрифт в насрещносто,само дето нямш никаква видимост в ляво,в този момент може някой тамън да хваща зеленото...е щом ви пиша начи имахме късмет.
Интересно е много даже,само да се прави на места за тази цел(писта примерно).Един приятел така ми изкара ангелите с Е34 520 на Тодор каблешков на ляв завой за Гоце делче,червено е за нашата лента ,късно вечерта и няма движение и дрифт в насрещносто,само дето нямш никаква видимост в ляво,в този момент може някой тамън да хваща зеленото...е щом ви пиша начи имахме късмет.
Да, интересно е, само че в случая не се прави на писта а на пътя, и то на място, от където често минавам. Това, че няма коли не дава право на някой да се прави на интересен - пък и не само коли се разхождат по пътя - има и пешеходци - каква е гаранцията, че няма водачът да изгуби контрол? Никаква! Като иска да се прави на голяма работа - има писти - плащаш, караш... По-скоро другите са имали късмет, не ти, за това, че са били точно на този път точно в този момент... бях свидетел точно на такава гъзария, в която един човек нямаше късмет... а за гъзарите - не ми пука, ако ще и да пукнат.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Ти не ги разбираш тези работи затова не се обаждай неподготвена.Там където двама си мерят ..... не си слагай д..... айде със здраве.
А ти понеже всичко разбираш само даваш акъл, кой какво да прави! Мен ми каза да си гледам тъпото предаване, колежката да не се обажда... я се осъзнай малко!
Ти не ги разбираш тези работи затова не се обаждай неподготвена.Там където двама си мерят ..... не си слагай д..... айде със здраве.
oхх големия разбирач на кака.... сигурно използват милиметровата скала...
сигорно съм по голям от теб ама айде няма да издребняваме.а на колегата ония зеления ще му кажа че се базиках със колежката така че не се обаждай неподготвен ако обичаш
сигорно съм по голям от теб ама айде няма да издребняваме.а на колегата ония зеления ще му кажа че се базиках със колежката така че не се обаждай неподготвен ако обичаш
Пак ли даваш наставления? :D Май не само аз не съм разбрал, че се базикаш. Странни начини на базикане... Както ти би казал "айде вече си ми ясен". "Сигорно" се пише с У. "По голям" се пише по-голям. А след точка новото изречение започва с голяма буква. "Ония" е доста странна дума, би могъл да я заместиш с "онзи" още повече, че я изплозваш за единствено число и с ударение на първата буква. Преди "колежката" няма "със" а само С! Запетайките няма да ги коментираме. И ти ми се изяваваш, като страшен патриот, националист, Българин, а не си си научил граматиката!??!?Опс... забравих... Ако аз съм зеления, то явно съм одушевен предмет и трябва името ми да започва с голяма буква, Зеления! :D
БлАгУдара за ОрОка немаше НуждЪ ние от село тЪка Гувориме радвам се че ти си безгрешен не ми се занимава да ти покажа и твоите грешки ама айде със здраве
БлАгУдара за ОрОка немаше НуждЪ ние от село тЪка Гувориме радвам се че ти си безгрешен не ми се занимава да ти покажа и твоите грешки ама айде със здраве
Абе... има и образовани хора от село, ама хайде, това да ти е оправданието! Къде са ми грешките? Покажи ми поне половината на твоите?А относно този, който за малко не нацели стълба с опита си за атрактивна маневра, също мисля, че е от отбора на малоумниците-убийци на пътя.
Понякога когато ти влезе малко повече бензин в кръвта и ти се вдигне адреналина ти се иска да направиш нещо по така.Само не ми казвай че никога не си правил нещо шантаво със колата си.
Понякога когато ти влезе малко повече бензин в кръвта и ти се вдигне адреналина ти се иска да направиш нещо по така.Само не ми казвай че никога не си правил нещо шантаво със колата си.
да нямаш предвид алкохол? Ко значи шантаво... ей сега слушам по новините.... много хора правили шантави неща днес... цели 7 човека загинали през изминалото денонощие...
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Да, интересно е, само че в случая не се прави на писта а на пътя, и то на място, от където често минавам. Това, че няма коли не дава право на някой да се прави на интересен - пък и не само коли се разхождат по пътя - има и пешеходци - каква е гаранцията, че няма водачът да изгуби контрол? Никаква! Като иска да се прави на голяма работа - има писти - плащаш, караш... По-скоро другите са имали късмет, не ти, за това, че са били точно на този път точно в този момент... бях свидетел точно на такава гъзария, в която един човек нямаше късмет... а за гъзарите - не ми пука, ако ще и да пукнат.
Конкретно в описаната ситуация късмет имах баш ,че нямаше кола в насрещното,защото беше доста късно ,примерно след 23 часа и пешеходци нямаше,но иначе съм съгласен че подобни изяви са опасни за всички участници в движението.Е това гъзарите,че "трябва да пукнат" е доста карайно изказване ...С другото което сподели колегата също съм съгласе,а именно че на всеки му се приискава някой път да вдигне адреналина,и на мен би ми дошло да направя подобна "маневра",но за добро или за зло Фичи не е способен на такива спортни подвизи и си карам по закон Божи. Като стана въпрос за самоубийци,вчера станах свидетел на христоматиен пример за игра с огъня.На западния околовръстен път,посока люли,при непрекъсната освеа линия някакъв човек с Опел,му писна по едно време да кара в колоната и тръна да изпреварва,пред мене има една кола и самосвал обаче вече наближава завой и няма видимост и аз намалих за да се мушне този,обаче той реши че е достатъчно смел да продължи да си изпреварва,в същия миг в който се престрои пред самосвала от завоя се показа 111 (автобус)...2 секунди да се беше забавил щяха да се режат ламарини....Е така явно стават повечето катастрофи,от глупост.При наличие на маркировка,прилична настилка,добро време....
Коментар