Та въпроса ми е..досега не съм имал каско и като отида да си напрява сега, колко излиза маркирането на автомобила? Понеже питах в БулИнс и е 60 лв. Ако някой наскоро е маркирал или знае по колко е, моля да сподели..Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автокаско към Армеец
Collapse
X
-
Мойта странно защо в БулИнс ми я оцениха на 6800лв. и аз седях и гледах - Иначе там ми казаха около 350лв. за каско-то и то хем ми го сметна на 5000лв. цена, но пълно автокаско... и отделно се плаща 60лв. маркировка..и затова ми е интересно в Армеец колко ще е?Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Ся погледнах сайта на интерамерикан - май са сменили условията щото ето какво пише ако ти откраднат колатаВсички ключове на МПС и дистанционните на алармената система, посочени в Предложението за застраховане; oФактура за монтаж на алармената система; oДокумент за маркиране на МПС;Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Ся погледнах сайта на интерамерикан - май са сменили условията щото ето какво пише ако ти откраднат колатаВсички ключове на МПС и дистанционните на алармената система, посочени в Предложението за застраховане; oФактура за монтаж на алармената система; oДокумент за маркиране на МПС;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар