Та въпроса ми е..досега не съм имал каско и като отида да си напрява сега, колко излиза маркирането на автомобила? Понеже питах в БулИнс и е 60 лв. Ако някой наскоро е маркирал или знае по колко е, моля да сподели..Поздрави.
Мойта странно защо в БулИнс ми я оцениха на 6800лв. и аз седях и гледах - Иначе там ми казаха около 350лв. за каско-то и то хем ми го сметна на 5000лв. цена, но пълно автокаско... и отделно се плаща 60лв. маркировка..и затова ми е интересно в Армеец колко ще е?Поздрави.
Ся погледнах сайта на интерамерикан - май са сменили условията щото ето какво пише ако ти откраднат колатаВсички ключове на МПС и дистанционните на алармената система, посочени в Предложението за застраховане; oФактура за монтаж на алармената система; oДокумент за маркиране на МПС;
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Ся погледнах сайта на интерамерикан - май са сменили условията щото ето какво пише ако ти откраднат колатаВсички ключове на МПС и дистанционните на алармената система, посочени в Предложението за застраховане; oФактура за монтаж на алармената система; oДокумент за маркиране на МПС;
Нищо такова не са ми искали. От преди 3 месеца ми е каското :D
Те и на мен ми искаха аларма за каското, но след като си прочетох договора в него пише че трява колата да има аларма или имобилайзер, а аз се прецаках да си сложа аларма.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар