Ще ходите ли на мача? Аз имам големи очаквания, ще е пълен стадиона, дано и наще се надъхат!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България - Италия
Collapse
X
-
Re: България - Италия
baracuda написа:Ще ходите ли на мача? Аз имам големи очаквания, ще е пълен стадиона, дано и наще се надъхат!!!
Коментар
-
Саамо наще!!! С един колега ще ходим до София и освен служебните ангажименти ще свършим и тази важна работа - подкрепа за националния отбор по футбол.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
За съжаление аз съм по-скоро песимист. Много лоша статистика срещу Италия, както и липса на кой знае какви футболни качества на нашите(да си говорим сериозно - имаме 3-4 добри играчи), както и манталитета ни. Ако жабарите вкарат първи сме дотам. Въпреки че имат някои липсващи титуляри, а и по принцип имат навика да се дънят на евроквалификации, все пак това е световния шампион. Абе дано направят нещо нашите, въпреки че ще е по-скоро изненада :DN.Y. State of Mind
Коментар
-
За Италия няма да играят Буфон, Каморанези и Дел Пиеро! Имаме реални шансове да бием! Кой каза че Гошо Петков не е добър вратар?! Посочете ми друг БЪЛГАРСКИ вратар (само да не е някоя печка )Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
sachma написа:За съжаление аз съм по-скоро песимист. Много лоша статистика срещу Италия, както и липса на кой знае какви футболни качества на нашите(да си говорим сериозно - имаме 3-4 добри играчи), както и манталитета ни. Ако жабарите вкарат първи сме дотам. Въпреки че имат някои липсващи титуляри, а и по принцип имат навика да се дънят на евроквалификации, все пак това е световния шампион. Абе дано направят нещо нашите, въпреки че ще е по-скоро изненада :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар