Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България - Италия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

България - Италия

Ще ходите ли на мача? Аз имам големи очаквания, ще е пълен стадиона, дано и наще се надъхат!!!
    Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

3-2 за България такива ми са очакванията,дано този път се класираме все си мисля че ще ги бием жабарите трябва да си го върнем за 94 г.

Коментар

Re: България - Италия

baracuda написа:
      Ще ходите ли на мача? Аз имам големи очаквания, ще е пълен стадиона, дано и наще се надъхат!!!
      Иска ли питане на стадиона съм!Оптимист много много не съм,след мача с Черна Гора,ама то тва не пречи да се вика с цяло гърло,знамето от сега е приготвено,чакаме само да дойде часа...

Коментар

Знаме, шал... Направо съм на нокти! Май ще трябва да успокоя нервите с няколко бирички тая вечер.
        Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

baracuda написа:
          Знаме, шал... Направо съм на нокти! Май ще трябва да успокоя нервите с няколко бирички тая вечер.
          Ми аз срамне срам на България шал нямам,на Байерн имам.на наще нямам,та ме подсещаш утре да си купя,около стадиона се ще има,само дано не са на некви марсиянски цени.

Коментар

радвам се че има хора като мен който все още вярват в отбора само че аз си мисля че и един равен е добър резултат.който ще ходи да вика здраво-ще имат нужда
            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Дано само Г.Петков е на вратат че Иванков хич го няма.Само победа никакъв равен

Коментар

Абсолютно победа и нищо друго,ние ако излизаме за равен какъв е смисъла да играем изобщо?С черна равен.с италия равен ние искаме да се класираме или що ли?

Коментар

nai7 написа:
                  Дано само Г.Петков е на вратат че Иванков хич го няма.Само победа никакъв равен
                  То ако тва са вариантите, по-добре никой да нЕма на вратата!

Коментар

Саамо наще!!! С един колега ще ходим до София и освен служебните ангажименти ще свършим и тази важна работа - подкрепа за националния отбор по футбол.
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

За съжаление аз съм по-скоро песимист. Много лоша статистика срещу Италия, както и липса на кой знае какви футболни качества на нашите(да си говорим сериозно - имаме 3-4 добри играчи), както и манталитета ни. Ако жабарите вкарат първи сме дотам. Въпреки че имат някои липсващи титуляри, а и по принцип имат навика да се дънят на евроквалификации, все пак това е световния шампион. Абе дано направят нещо нашите, въпреки че ще е по-скоро изненада :D
                      N.Y. State of Mind

Коментар

За Италия няма да играят Буфон, Каморанези и Дел Пиеро! Имаме реални шансове да бием! Кой каза че Гошо Петков не е добър вратар?! Посочете ми друг БЪЛГАРСКИ вратар (само да не е някоя печка )

Коментар

sachma написа:
                          За съжаление аз съм по-скоро песимист. Много лоша статистика срещу Италия, както и липса на кой знае какви футболни качества на нашите(да си говорим сериозно - имаме 3-4 добри играчи), както и манталитета ни. Ако жабарите вкарат първи сме дотам. Въпреки че имат някои липсващи титуляри, а и по принцип имат навика да се дънят на евроквалификации, все пак това е световния шампион. Абе дано направят нещо нашите, въпреки че ще е по-скоро изненада :D
                          Колега, преди време проверявах и, до колкото си спомням, дори Бразилия има лоша/равна статистика спрямо Италия. На Германия статистиката срещу Италия е просто плачевна, както и на всеки играл повечко с нея. Макар, че има 1 титла по-малко от Бразилия, за мен това е най-силния отбор в света. Няма нищо срамно от нашата статистика :D За съжаление, аз също не съм оптимист... Мнооо ще ни дънят.Ама дано греша радикално, де :D
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз мисля, че няма да ни бият много. Лекичко с два гола разлика и ниски обороти... Колкото да си вземат точките... Пък после Марков нека дава положителни оценки и т.н. ...

Коментар

там съм ако ги излъжеме ще е супер, но като знам какъв калитарски отбор са като нищо ще вкарат от нищото и мн ще псуваме
                              Brava 103HP
                              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Working...
                              X