Само да добавя, че не очаквах толкова силно представяне срещу Италия, след като се измъчихме с Черна Гора! Дано и в сряда да станем свидетели на хубав футбол и много голове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България - Италия
Collapse
X
-
Може да си бил и на друг мач! Имахме повече положения пред вратата на италианците от тях. Играта срещу Черна Гора беше отвратителна. Сега защитата се справи доста добре. Лошото е, че няма кой да извежда добри пасове на Бербатов.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
baracuda написа:Може да си бил и на друг мач! Имахме повече положения пред вратата на италианците от тях. Играта срещу Черна Гора беше отвратителна. Сега защитата се справи доста добре. Лошото е, че няма кой да извежда добри пасове на Бербатов.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Признавам не бях прав! Погледнете обаче процентното съотношение на владеене на топката. Имахме възможност да ги бием. Щеше да се получи много красив гол на Бербатов.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
И двата отбора имаха по 2-3 положения и толкова. Ние имахме един удар на Бербатов и един на Чавдар Янков отдаеч, а Италия имаше две положени на Джилардино и един удар отдалеч на де Роси и толкова. За мен много тъп мач, Пламен Марков правилно не се поддаде на емоцията и не скочи да ги бие, явно си е научил урока. Ако бяхме скочили щяха да ни отнесат с резервите. Извлякохме максимума, с този отбор - толкова. Всичко идва от проблемите във вътрешното първенство, купуват се нискоразрядни чужденци, които си почиват тук и изяждат хляба на нашите момчета. Тримата игрчи дето имаме в Англия за съжаление не могат да бият сами Италия. Много ми е чудно на мене какво аджеба правят в националия Лусио Вагнер и Живко Миланов а също така и Благо Георгиев(въпреки гола миналия мач нищо не играе) а и Иванков на вратата...Ама то нали знаете, че всеки в тая държава разбира поне от икономика, медицина и футбол :D та и аз не правя изключение :DN.Y. State of Mind
Коментар
-
Явор Митев
Попитали Алекс Фергюсън ".....но за какво ви е този българин, той дори не умее да тича...."...Алекс отговорил "...има кой да тича, има....той само да стои и да чака топката отпред"В нашият национален отбор, това не важи.... Иначе като цяло, мачът ми хареса. Раздаваха се, липсваше късмет, но ако така продължават....има надежда.
Коментар
-
Авео написа:Попитали Алекс Фергюсън ".....но за какво ви е този българин, той дори не умее да тича...."...Алекс отговорил "...има кой да тича, има....той само да стои и да чака топката отпред"В нашият национален отбор, това не важи.... Иначе като цяло, мачът ми хареса. Раздаваха се, липсваше късмет, но ако така продължават....има надежда.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
На мене ми хареса резултата и това, че параноята не завладя наще момчета. Много отигравания обаче не ми харесаха. Например характерното за нашия отбор: загуба на първа топка...колкото пъти топката беше наше притежание,толкова пъти се центрира безчцелно и губим. Също и следното - някой от вас да видя дълъг пас...не,нали е и аз не видях...ми те италянците като си вземат топката с два паса са на голова позиция. В нашия отбор второто полувреме се случи даже парадокса да стигнат до италянската врата и БЕЗ удар към нея да се върнат обратно... "без думи"... Първата част българите играха САМО пред скамейката на Липи...цяло игрище кат слънце ,а всички атаки започваха,разиграваха се и свършваха именно пред скмейките...верно Бербатката напада от там ама има и други състезатели/нищо лично към Бербатов/.Като равносметка за мен,лично ние имахме възможност за три точки,но не си повярвахме...тактика ли ,що ли...няколкото странни и грешни отигравания позволиха на слабите този мач/според мен,не че съм разбирач/ италянци да направят няколкото атаки към наща врата. Въпреки всичко аз съм доволен от мача и като игра най-много ми хареса играта на Благой и Мартин.п.п. понеже исках да си тръгна от стадиона...от срам, заради освиркванята на химна на противника...само още нещо да споделя: толкова грозно се почувствах аз самия от това което ЧУВАХ,че някак си всичко се обезличи за момент и патриотизма, и самочувствието ми, и настроението...тъпотия,гадна грозна,просташка,лапешка на недоразвит мозък...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Макар да съм левскар, също харесвам Пламен Марков като треньор. Той е един от най-интелигентните ни футболни специалисти. На мнение съм, че не трябваше да бъде сменян, когато ни биха на предното първенство в групата с Италия, Швеция и Дания. Резултатът с Швеция беше случаен, въпреки многогодишния ни комплекс срещу тях. На това първенство най-красивите и атрактивни мачове ги направи нашият отбор, но нали винаги сме максималисти, побързахме да отрежем главата на Марков след загубите. Ако беше останал, за още два цикъла оттогава, отборът щеше вече да е изграден, опитен, с облик и можеше да се опре на всеки друг. Няма да забравя как смазахме белгийците на техен терен в квалификацията, защото тази "футболна нация" ми е от най-любимите. Та така, в стратегически план равенството с Италия е добро, но да видим дали тази стратегия ще бъде развита, защото отбор се гради бавно, а се разрушава бързо с едно необмислено уволнение.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Макар да съм левскар, също харесвам Пламен Марков като треньор. Той е един от най-интелигентните ни футболни специалисти. На мнение съм, че не трябваше да бъде сменян, когато ни биха на предното първенство в групата с Италия, Швеция и Дания. Резултатът с Швеция беше случаен, въпреки многогодишния ни комплекс срещу тях. На това първенство най-красивите и атрактивни мачове ги направи нашият отбор, но нали винаги сме максималисти, побързахме да отрежем главата на Марков след загубите. Ако беше останал, за още два цикъла оттогава, отборът щеше вече да е изграден, опитен, с облик и можеше да се опре на всеки друг. Няма да забравя как смазахме белгийците на техен терен в квалификацията, защото тази "футболна нация" ми е от най-любимите. Та така, в стратегически план равенството с Италия е добро, но да видим дали тази стратегия ще бъде развита, защото отбор се гради бавно, а се разрушава бързо с едно необмислено уволнение.
Коментар
-
nai7 написа:sugarboy написа:Макар да съм левскар, също харесвам Пламен Марков като треньор. Той е един от най-интелигентните ни футболни специалисти. На мнение съм, че не трябваше да бъде сменян, когато ни биха на предното първенство в групата с Италия, Швеция и Дания. Резултатът с Швеция беше случаен, въпреки многогодишния ни комплекс срещу тях. На това първенство най-красивите и атрактивни мачове ги направи нашият отбор, но нали винаги сме максималисти, побързахме да отрежем главата на Марков след загубите. Ако беше останал, за още два цикъла оттогава, отборът щеше вече да е изграден, опитен, с облик и можеше да се опре на всеки друг. Няма да забравя как смазахме белгийците на техен терен в квалификацията, защото тази "футболна нация" ми е от най-любимите. Та така, в стратегически план равенството с Италия е добро, но да видим дали тази стратегия ще бъде развита, защото отбор се гради бавно, а се разрушава бързо с едно необмислено уволнение.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Еиии,стига глупости де,нито Пенев,нито Мъри е по-добър треньор от Марков.Всичко зависи от самите футболисти колко ще си навирят носа преди мача.За мача с Италия единственото което ми хареса е спазването на тактическите задачи.За мача с Грузия трябва да внимават много и най вече да се раздават 90 мин,а не само едно полувреме,както беше първия мач.Успех и естествено ще стискаме палци и
Коментар
-
На Мъри му трябват още 2-3 години да добие опит. Вече постигна много. Искренно се надявам да продължи добрата си кариера, без значение в кой клуб ще отиде. Марков е добър треньор. Може би е най-доброто решение за момента.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
snake написа:... Колкото до вратарите, макар че съм цесекар, смятам, че нямаме по-добър от Гошо вратаря .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар