Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България - Италия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Евала на хората които се опитаха да нахлуят при италианците! Те се опитаха да защитят България! За жалост на никой не му пука...
    Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Абе Бербатов кво коментира че сме играли добре срещу един отбор от световна класа??? Кой е тоя отбор? Италия ли? По слаб отбор от тия нема, на европейското всички ги ебаха като курви. Не трябва да се гордееме от това равенство, а трябва да се срамуваме.
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Точно както предположих още вчера по време на мача, инициатор на освиркването на химна на италианците и простотиите на стадиона е най-дебелото прасе измежду всички прасета - http://gong.bg/view_article.php?article_id=58601 - вижте долната снимка, мазното туловище с жълта блуза и голяма куха кратуна. Не знам кой отбор в България е най-силен, но е ясно на кой феновете са с най-нисък среден коефициент на интелигентност. Има и изключения, но прекалено малко, за да влиаят на статистиката.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Както обикновенно ,много шум за нищо...Какво толкова е станало като са им освиркали химна?Колко от вас бяха на стадиона?Начи ние сме лошит,пък да се учим от "цивилизованите" италиянци дето ни изгориха знамето и опънаха трансперанти в памет на хайдер,ама това вас не ви стресира,това е нормално...и когато я направиха тази провокация какво се очакваше?Да ги посрещнем с аплодисменти?Завряха се в другия ъгъл на сектора си като мишки..Ако бяхме нормална държава при такава провокация трябваше от всички сектори да се вдигнем и да им покажем че не са добре дошли повече...Италиянците показаха много по-ниска култура така че такива самосъжаления и словоизлияния са безмислени към публиката.А мача беше доста приличен.Пак по нашенски -италиянците били слаби,били излезли с С отбор,видя се че не са във върхова форма,видя се че играят и повече от нас,така че това равенство е напълно приличен резултат.За това ниво на националния което е в момента,момчетата се опитаха да играят красиво,спечелиха точка с/у един традиционно труден отбор и не виждам от какво може да сме недоволни.

Коментар

Имам чувството, че тоя форум се напълни с диви варвари...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

SHB написа:
              ...А мача беше доста приличен.Пак по нашенски -италиянците били слаби,били излезли с С отбор,видя се че не са във върхова форма,видя се че играят и повече от нас,така че това равенство е напълно приличен резултат.За това ниво на националния което е в момента,момчетата се опитаха да играят красиво,спечелиха точка с/у един традиционно труден отбор и не виждам от какво може да сме недоволни.
              Какво му беше приличното на мача - та ние не отправихме нито един удар към вратата и добре, че и италианците не се зореха много и показваха, че са доволни на равенството. Най-показателни за качеството на мача бяха искрените прозявки на двамата полицаи, които дадоха накрая. А за освиркването на един от най-хубавите химни просто няма какво да се каже, простащина отвсякъде. Единственото хубаво от този мач е резултатът.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Е чак нито един...в рамките на вратата верно беше един само на М Петров минути преди края,но и Италиянците не показаха абсолютно нищо особенно.Секи мач се играе за победа,това е философията на футбола,ако талянците излизат за равен...еми то това си е техен проблем и говори зле за отношението им към тяхната си публика.Химна...аман от чуждопоклонничество.Вие мислите ли че италиянците сега обсъждат колко тяхната публика е пропаднала за да изгори нашето знаме и да издига чаршави с лозунги?НЕ!А вие защо се чуствате длъжни да си посипвате главата с пепел?

Коментар

Аз моята глава не си я посипвам с пепел Просто казвам, че тези, които освиркваха химна, са невъзпитани и цяла Европа видя и чу как освиркват химна, а това, какво са правили от италианската агитка, си е проблем на тяхното възпитание. И едно допълнение - току-що гледах новините и казаха, че италианската преса оплювала собствените си фенове и се чуди как са допуснали толкова националисти да отидат и да всяват смут в чужда държава.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ами това е стадион,не е театър,хората ядат семки,свиркат,карат се псуват-те за това са отишли,да изпуснат парата,да се отдадат на идеята дух и сърце.Най-обикновенни мъже и жени също,дето във всекидневието си са най-нормални възпитани хора,на стадиона псуват като каруцари пред децата си.Хората бяха тръгнали като на празник-нямаше ексцесии преди мача,няма и защо.И не заради засиления "полицейски контрол" който те проверява в зависимост от това как си облечен и можеш да внесеш на стадиона и зенитно-ракетен комплекс,обаче обстановката се изнервя-първо знамето дето изгориха,после гледаш на терена Миланов как за пръв път едва ли не докосва топка и за тва стават и ексцесии,като сбиването в сектор Б.По чуждите стадиони как?В англия ,Италия,Германия няма футболно хулиганство,та ние сме девически пансион бе ,в сравнение с тях.40 000 екзалтирани фенове и няма ранени,няма запалени талянски знамена,имаше една димка и две три бомбички,от 40 000 души,много от които организирани в големи групи...А талянците беха няма 1000 и правиха мизери като за повече.Ние в сравнение с тях сме "душинки".

Коментар

SHB написа:
                      Е чак нито един...в рамките на вратата верно беше един само на М Петров минути преди края,но и Италиянците не показаха абсолютно нищо особенно.
                      Да де, тогава КОЕ му е приличното на мача?Това, че италианци и англичани и испанци имат проблеми с футболното хулиганство не значи, че и ние трябва да взимаме пример от тях, то и там има простаци, все пак простотията е едно от многото неща, които не сме измислили ние.
                      N.Y. State of Mind

Коментар

baracuda написа:
                        Измекяра си ти!!! Хора с такова мислене ебава* майката на България!!! Трябва да те е срам за написаното!!! Леле направо се вбвсих!!! Абе вие имате ли ум?! Защо като сме измекяри не си отидете в Анадола и Йерусалим? УРОДИ!!! СРАМ ЗА ВАС НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! Такива като вас изгориха БЪЛГАРСКОТО знаме на стадиона, а не италианските фенове...
                        Моят род идва от Беломорска тракия (Лозенград), място пълно с история и героизъм на предците ни. А ти със сигурност нямаш идея в коя паланка си заченат. Бог да пази България от такива родолюбци!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

sachma написа:
                          SHB написа:
                          Е чак нито един...в рамките на вратата верно беше един само на М Петров минути преди края,но и Италиянците не показаха абсолютно нищо особенно.
                          Да де, тогава КОЕ му е приличното на мача?Това, че италианци и англичани и испанци имат проблеми с футболното хулиганство не значи, че и ние трябва да взимаме пример от тях, то и там има простаци, все пак простотията е едно от многото неща, които не сме измислили ние.
                          Всичко зависи от това как дефинираш "прилично".За мен равенство с/у световния шампион Италия е напълно прилично.Опитахме се да играем красив футбол,най-вече бербатов и М Петров,припомнете си страничната ножица на Митко,опитхме се да играем в линия,някои опитаха да играят на едно докосване...до някъде успяхме донякъде не.Най-големия проблем за мен беше изнасянето на топката и защита не отговаряща на национално равнище.Нападение има,халфова линия също ,но като си седиме само в нашето наказателно няма да успеем.Колкото пъти успяха да изнесат напред топката се получи опасно.Италиянците колко удара в очертанията на вратата имаха?Аз се сещам за 2 ...А това че не били играли на 100% ...ми да са играли бе!Във футбола се гледа крайния ресзултат,тва не е квартално мачле,а среща м/у национални отбори.Такива изявления от сорт-ми те не биха щото не искаха,са несериозни.Като не искат да бия да не участват на квалификации.Като сме толкова слаб съперник па да ни вкарат един гол и да не се мъчат повече,нали се пазят за клубните си одбори уж.Така или иначе ако не дават 100 % от възможностите си тва е само в ущърб на техните фенове дето биха толкова път само за да си покажат магъриите.

Коментар

nikki_sixx написа:
                            baracuda написа:
                            Измекяра си ти!!! Хора с такова мислене ебава* майката на България!!! Трябва да те е срам за написаното!!! Леле направо се вбвсих!!! Абе вие имате ли ум?! Защо като сме измекяри не си отидете в Анадола и Йерусалим? УРОДИ!!! СРАМ ЗА ВАС НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! Такива като вас изгориха БЪЛГАРСКОТО знаме на стадиона, а не италианските фенове...
                            Моят род идва от Беломорска тракия (Лозенград), място пълно с история и героизъм на предците ни. А ти със сигурност нямаш идея в коя паланка си заченат. Бог да пази България от такива родолюбци!
                            Като гледам какви неще пишеш, май родът ти идва от анадола... Трябва да те е срам за написаното!!! СЕРИОЗНО!!! Това къде съм заченат въобще не те касае. Много хора като теб когато минат границата на Сърбия забравят българският език и почват да се поамериканчват и се правят на велики. Ти с кое показваш, че си родолюбец? С това, че подкрепяш чужди отбори, кланяш се на тяхното знаме и се просълзяваш на техният химн?! Ако ще и от Перперикон да ти е родада това не те прави родолюбец!!!
                            Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

А теб подписа ти те показва като истински родолюбец. Ако искаш да кажеш нещо за мача, кажи го, ако не, по-добре не се изкарвай по-католик и от папата. Мен тук ми се говори за мача.Аз лично харесвам Марков като треньор. Неговите отбори винаги са играли тактически грамотен футбол. И предишния му престой като треньор на националния, и в ЦСКА ( реванша с Бешикташ за мен си остава тактически най-зрелия мач на български клубен отбор който аз съм гледал ). Извадил си е поуки ( мачът с Швеция на Европейското в Португалия ), действа добре според мен. До края на квалификациите, ако няма контузии на основни футболисти, този отбор ще е много добре обигран, напаснат и мисля, че ще завършим добре последните мачове. Добре е, че не скочи да бие Италия. С тези футболисти това няма как да стане. Смятам, че вчера Пламен успя да извлече максимума. И психологически погледнато една загуба щеше да е смазваща за отбора.Ох, много неподредено си написах мнението, но съм изморен. Мисля, че ще ме разберете.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Какво да кажа за мача?! Хубав мач, слаба хлфова линия, добра защита( не го очаквах). Имахме повече положения от италианците, но нямахме късмет. Второто полувреме момчетата се измориха и всички помислиха, че са излезли за равен Както и да е. Бях в сектор "В" Видях паленето на знамето, видях как полицията вместо да пребие 50 жабари налетя на сектор "Г" Тук е времето да отбележа, че не съм от ЦСКА!!! Видях боя в сектор "Б". Пак лошо. Най-лошо беше, че един пикльо точно зад мен и още няколко приятели почна да хули наще момчета, а един приятел трябваше да му се развика за да спре. Какво очаквате? Защо се биете в гърдите, че сте големи фенове и българи, а когато отидете на стадиона почвате да псувате играчите от отбора на когото се очаква, че трябва да симпатизирате? Щом не ви харесват не ходете на мачове, но не пишете глупости от сорта "аз съм за италия защото наще са измекяри". Стойте си по домовете, пиите бира гледайте мача и не пречете на хората които отиват и се дерат с цяло гърло да надъхат момчетата на терена.

Коментар

Working...
                                X