Италианците са респектирани от Митко... ще се опитат да го блокират всячески. Мартин ще се опитва да поеме част от блокадата, но тъй като и той ще бъде затворен... предвиждам гол на Стилян. 1:0 мисля, че ще е резултата, освен ако не ни направят те гол, а още по-гадно ще е ако те ни вкарат първи. Тогава нашите може и да се ошашкат... въпреки, че... когато ни го набутата - нашите сякаш по-добре играят и... абе ще видим! От колко часа е мача?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България - Италия
Collapse
X
-
miro2177 написа:там съм ако ги излъжеме ще е супер, но като знам какъв калитарски отбор са като нищо ще вкарат от нищото и мн ще псуваме
Коментар
-
Завързана работа. Окуражаващото е, че ако има някой да изтърва повече чисти положения от Бербатов, това е Тони.Смятам, че равенството ще е успех за нас. Но пък се надявам на победа.Няма да мога да съм на стадиона, защото не съм в София.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Искам да паднем с 18:0Няма по-измекярски народ от нашия! Няма! Не разбирам как така цял стадион ще освирква химна на друга държава?! Наистина не разбирам! Ние сме боклуци... измет неква долнопробна... дейба и българите дейба! Тоя мач ще съм за Италия! Нищо хубаво не заслужаваме, защото най-малкото нямаме възпитание...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ele написа:Ще паднем като отрязана крушаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Искам да паднем с 18:0Няма по-измекярски народ от нашия! Няма! Не разбирам как така цял стадион ще освирква химна на друга държава?! Наистина не разбирам! Ние сме боклуци... измет неква долнопробна... дейба и българите дейба! Тоя мач ще съм за Италия! Нищо хубаво не заслужаваме, защото най-малкото нямаме възпитание...
Коментар
-
Грозна картинка беше освиркването на чуждия химн...А коментаторите вместо да порицаят изродщината - мълчаха като ... айде да не казвам...Може и да се извърти некое измъчено равенство...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Без да претендирам за 100% компетентност.., но мисля, че играчите с мозък в националния отбор са: Митко, Благой, Стилян... чат-пат и Мартин.. и съвсем прятно съм изненадан от другия Митю... Иванков!Радваме се на Х, а защо не гледаме критично и не задаваме въпшроси като какво точно ни куца, че да нямаме голово положение?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Искам да паднем с 18:0Няма по-измекярски народ от нашия! Няма! Не разбирам как така цял стадион ще освирква химна на друга държава?! Наистина не разбирам! Ние сме боклуци... измет неква долнопробна... дейба и българите дейба! Тоя мач ще съм за Италия! Нищо хубаво не заслужаваме, защото най-малкото нямаме възпитание...Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар