Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България - Италия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Италианците са респектирани от Митко... ще се опитат да го блокират всячески. Мартин ще се опитва да поеме част от блокадата, но тъй като и той ще бъде затворен... предвиждам гол на Стилян. 1:0 мисля, че ще е резултата, освен ако не ни направят те гол, а още по-гадно ще е ако те ни вкарат първи. Тогава нашите може и да се ошашкат... въпреки, че... когато ни го набутата - нашите сякаш по-добре играят и... абе ще видим! От колко часа е мача?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ще паднем като отрязана круша
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ейййй, скъсахте се да ме бъзикате за кой ши викам! Като ме знаят какъв съм тифозо... Да си призная тези мачове Италия - България са ми най-трудни! Нека по-силния победи!

Коментар

miro2177 написа:
          там съм ако ги излъжеме ще е супер, но като знам какъв калитарски отбор са като нищо ще вкарат от нищото и мн ще псуваме
          А ние не сме ли калитари? Срещу Черна гора изобщо не заслужвахме точката. Италианците са манекени, но като играят са мъже, а нашите са си женски полови органи (вулгарното разговорно название), макар и с известни футболни умения!
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Завързана работа. Окуражаващото е, че ако има някой да изтърва повече чисти положения от Бербатов, това е Тони.Смятам, че равенството ще е успех за нас. Но пък се надявам на победа.Няма да мога да съм на стадиона, защото не съм в София.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Имам предчувствие за хубав мач с равен брой голове - по два в двете врати . Колкото до вратарите, макар че съм цесекар, смятам, че нямаме по-добър от Гошо вратаря .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Искам да паднем с 18:0Няма по-измекярски народ от нашия! Няма! Не разбирам как така цял стадион ще освирква химна на друга държава?! Наистина не разбирам! Ние сме боклуци... измет неква долнопробна... дейба и българите дейба! Тоя мач ще съм за Италия! Нищо хубаво не заслужаваме, защото най-малкото нямаме възпитание...

Коментар

ele написа:
                  Ще паднем като отрязана круша
                  И ако всеки българин тая вечер си казва така ... после що в България нема футбол ? Ми как искаме да има вместо да кажеш "Айде наще,ще биете,българи сте ! " ти казваш "Ща паднем като отрязана круша..." За освиркването на химна няма да коментирам !
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

nikki_sixx написа:
                    Искам да паднем с 18:0Няма по-измекярски народ от нашия! Няма! Не разбирам как така цял стадион ще освирква химна на друга държава?! Наистина не разбирам! Ние сме боклуци... измет неква долнопробна... дейба и българите дейба! Тоя мач ще съм за Италия! Нищо хубаво не заслужаваме, защото най-малкото нямаме възпитание...
                    Досрамя ме... Наистина си прав! Пичове като Марчело Липи... нямам коментар!

Коментар

Грозна картинка беше освиркването на чуждия химн...А коментаторите вместо да порицаят изродщината - мълчаха като ... айде да не казвам...Може и да се извърти некое измъчено равенство...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Освиркванията са от разните ултраси, дето не знаят с какъв екип играе отбора, на който са фенове и отиват на стадиона само, за да си покажат простотията. Сигурен съм, че първи е започнал оня дебелак дудучето.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Така се очертава! И защо толкова липсва Индзаги?

Коментар

Без да претендирам за 100% компетентност.., но мисля, че играчите с мозък в националния отбор са: Митко, Благой, Стилян... чат-пат и Мартин.. и съвсем прятно съм изненадан от другия Митю... Иванков!Радваме се на Х, а защо не гледаме критично и не задаваме въпшроси като какво точно ни куца, че да нямаме голово положение?

Коментар

///// написа:
                              И защо липсва Индзаги?
                              Ти пък къФ фен си на скудрата кат не знаеш що го няма точно тоз бря? По същата причина поради която няма да го има и Тони.. . в следващия мач на скуадрата!

Коментар

nikki_sixx написа:
                                ’Измекяра си ти!!! Хора с такова мислене ебава* майката на България!!! Трябва да те е срам за написаното!!! Леле направо се вбвсих!!! Абе вие имате ли ум?! Защо като сме измекяри не си отидете в Анадола и Йерусалим? УРОДИ!!! СРАМ ЗА ВАС НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! Такива като вас изгориха БЪЛГАРСКОТО знаме на стадиона, а не италианските фенове...
                                Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Working...
                                X