Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-големият куцузлия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-големият куцузлия

Както бях споменал в други теми бях си оставил колата да се боядисва - почти цялостно....След почти цял месец чакане дойде денят да си я взема - вчера вечерта.Отивам аз всичко точно...плащам на майстора и си взимам колата...а тя лъскач от всялъде Тръгвам да се прибирам като карам леко и внимателно през едни дупки с около 20-тина километра....Изведнъж чувам как едно куче ме е подгонило и лае....Викам си аз майната му. Колко пъти му се е случвало....Изведнъж се чува леко пристъргване....не му обърнах внимание и си се прибрах в софия.На сутринта....вече на светло гледам две деруги в края на бронията и в края на калника...А те горките бяха толково прясно боядисани, че даже не можах и да им се нарадвам....Шибаното псе беше захапало колата и така си беше забило зъбите, че чак до метал е стигнало .....Ма....ка му и твар.... Сега пал трябва да ходя при майстора да я прави....Замислил съм като ходя там да намеря шибаното псе и да го изтезавам
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Направо го почвай и боиии докато заприлича на гарван.

Коментар

Коментар

Не си само ти виждал съм и други случаи: комшията имаше скорпио и го беше лашнал много яко отпред броня, калници, фарове и т.н. В сервиза му я оправиха и глупака отива да я взема, механика довършва нещо отпред и добре че се дъпнал човека още един нещо довършвал и му казал я запали и нашия глупак през прозореца се присяга и пали а тя на скорост и буфф в стената и ремонта отначало. А на времето като бях студент в Пд нали имаше мототехника и там съквартиранта отиват да си купуват с баща си нова Лада и един преди тях излиза и неможе да уцели вратата на мототехника, а тя е доста голяма 2 тира ще се разминат спокойно, no komments. Така че не се коси нали няма умрял човек, ти да си жив и здрав.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Кофти случка си е това и кучето е за незабавна ликвидация, но да споделя и аз случки. Нали работя в застрахователна компания и идват хора да си завеждат щети. Та една мацка идва, завежда някаква шета и тръгва да си изкарва колата на заден ход, но забравя да си затвори вратата. Съответно, на стълба на навеса вратата се обръща на 180 градуса, къса калник и т.н. Слиза девойката разтреперана и пита кво правим сега. Ами, завеждаме втора шета. На тоя стълб 4 щети за около година и половина съм видял.
          Shit happens, sometimes...
          Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
          Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

А пък аз си мислех,че аз не мога да карам..

Коментар

Да не би да е служебното куче на бояджията или сервиза, обучено да прави точно това....
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ivjordan написа:
                Кофти случка си е това и кучето е за незабавна ликвидация, но да споделя и аз случки. Нали работя в застрахователна компания и идват хора да си завеждат щети. Та една мацка идва, завежда някаква шета и тръгва да си изкарва колата на заден ход, но забравя да си затвори вратата. Съответно, на стълба на навеса вратата се обръща на 180 градуса, къса калник и т.н. Слиза девойката разтреперана и пита кво правим сега. Ами, завеждаме втора шета. На тоя стълб 4 щети за около година и половина съм видял.
                Това да не е на Армеец в Дървеница
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Това да не е на Армеец в Дървеница
                  Не е Армеец
                  Shit happens, sometimes...
                  Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                  Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Кофти колега, на мен така куче ми е пукало гума, ама к’во да се прави.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                    X