Както бях споменал в други теми бях си оставил колата да се боядисва - почти цялостно....След почти цял месец чакане дойде денят да си я взема - вчера вечерта.Отивам аз всичко точно...плащам на майстора и си взимам колата...а тя лъскач от всялъде Тръгвам да се прибирам като карам леко и внимателно през едни дупки с около 20-тина километра....Изведнъж чувам как едно куче ме е подгонило и лае....Викам си аз майната му. Колко пъти му се е случвало....Изведнъж се чува леко пристъргване....не му обърнах внимание и си се прибрах в софия.На сутринта....вече на светло гледам две деруги в края на бронията и в края на калника...А те горките бяха толково прясно боядисани, че даже не можах и да им се нарадвам....Шибаното псе беше захапало колата и така си беше забило зъбите, че чак до метал е стигнало .....Ма....ка му и твар.... Сега пал трябва да ходя при майстора да я прави....Замислил съм като ходя там да намеря шибаното псе и да го изтезавам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-големият куцузлия
Collapse
X
-
deadairplane
-
Не си само ти виждал съм и други случаи: комшията имаше скорпио и го беше лашнал много яко отпред броня, калници, фарове и т.н. В сервиза му я оправиха и глупака отива да я взема, механика довършва нещо отпред и добре че се дъпнал човека още един нещо довършвал и му казал я запали и нашия глупак през прозореца се присяга и пали а тя на скорост и буфф в стената и ремонта отначало. А на времето като бях студент в Пд нали имаше мототехника и там съквартиранта отиват да си купуват с баща си нова Лада и един преди тях излиза и неможе да уцели вратата на мототехника, а тя е доста голяма 2 тира ще се разминат спокойно, no komments. Така че не се коси нали няма умрял човек, ти да си жив и здрав.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Кофти случка си е това и кучето е за незабавна ликвидация, но да споделя и аз случки. Нали работя в застрахователна компания и идват хора да си завеждат щети. Та една мацка идва, завежда някаква шета и тръгва да си изкарва колата на заден ход, но забравя да си затвори вратата. Съответно, на стълба на навеса вратата се обръща на 180 градуса, къса калник и т.н. Слиза девойката разтреперана и пита кво правим сега. Ами, завеждаме втора шета. На тоя стълб 4 щети за около година и половина съм видял.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:Кофти случка си е това и кучето е за незабавна ликвидация, но да споделя и аз случки. Нали работя в застрахователна компания и идват хора да си завеждат щети. Та една мацка идва, завежда някаква шета и тръгва да си изкарва колата на заден ход, но забравя да си затвори вратата. Съответно, на стълба на навеса вратата се обръща на 180 градуса, къса калник и т.н. Слиза девойката разтреперана и пита кво правим сега. Ами, завеждаме втора шета. На тоя стълб 4 щети за около година и половина съм видял.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар