Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-ниска скорост?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Говорим за изнасилване на двигателя със спирачка ли ? Не съм пробвал, но може би под 4-5 км/ч ще изгасне. Някой знае ли колко е минималната скорост на въртене на ЖТД, при която има инжекции на гориво? Иначе ако е само движение без газ и спирачки, м/у 7.5 и 8 км/ч. На теория е около 7.8
    Оги, както спомена приблизително е тази скорост.Аз всеки ден изпитвам гняв от нея!Всеки ден се тътра сутрин към работата по околовръстното. Горе долу колоната се движи с около 5км/ч а аз да речем със 7км/ч. Нали се сещаш колко е супер изнервено хоооп настигнеш ги предните коли и оп съеденител. Пусна ги 10 метра от зад почва едно нервничене едно чудо. Оп пусна пак на 1-ва бръм, бръм, бръм и оп пак зад последния. Понякога не е хубаво да караш дизел
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

С по-малко от 40 не съм карал... само веднъж... с 20, ама защото минавах покрай спирка с много чертички!
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

tomazo написа:
        моя дизел пък е автоматик мога да го карам и с 1 км/ч
        Ааа НЕ, автоматите не участват в играта
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

И аз съм с дигитално табло - значи след нулата най-малкото показание на километража е 7! Значи заради ролята на стъпковия мотор да поддържа 850 об/мин - на първа без газ - поне показва 7 км/ч! Този тест съм го правил и по баир нагоре - стъпковия мотор си поддържа тези обороти, докато аз не издържа и да запаля гумите!

Коментар

Ей! Аз ли ще спечеля с 2.5 км/ч?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колеги, до там ли стигна скуката ви, че взехте да се гаврите с колите си!!!
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                Колеги, до там ли стигна скуката ви, че взехте да се гаврите с колите си!!!
                Че, кое му е гавра да включиш първа и да махнеш крака от педала? То вярно, че педалите са направени за натискане, ама давайте им и на тях почивка!

Коментар

///// написа:
                  И аз съм с дигитално табло - значи след нулата най-малкото показание на километража е 7! Значи заради ролята на стъпковия мотор да поддържа 850 об/мин - на първа без газ - поне показва 7 км/ч! Този тест съм го правил и по баир нагоре - стъпковия мотор си поддържа тези обороти, докато аз не издържа и да запаля гумите!
                  Моя показва и по-малко при намаляване,ама и няма такива джаджи като стъпкови мотори(май)

Коментар

ето заради вашите глупости днес ме спряха преди Подуене ,първият светофар дето е след мерцедес сервизазнам ли го как се води на червено ,докато си чета вестника и без колан а си карах с 3 км/ч някъде
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                      ето заради вашите глупости днес ме спряха преди Подуене ,първият светофар дето е след мерцедес сервизазнам ли го как се води на червено ,докато си чета вестника и без колан а си карах с 3 км/ч някъде
                      Е... можеше да и по телфона да говориш! :D

Коментар

Vladim написа:
                        tomazo написа:
                        Е да де ама нали се сещаш това са едни от тия гадните ситуации в живота ,когато няма и какво да кажеш .Като н.с..н а и полицаят излезна пич ,поиска само вестника :D
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Vladim написа:
                          tomazo написа:
                          Пък ако и дъвка дъвчеше в това време....
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

tomazo написа:
                            Е да де ама нали се сещаш това са едни от тия гадните ситуации в живота ,когато няма и какво да кажеш .Като н.с..н а и полицаят излезна пич ,поиска само вестника :D
                            А между спорта и последната страница, какво приложи? :P

Коментар

Когато тръгвам с незагрял двигател карам доста време на 2-ра без да натискам педала на газта. Тогава Бравока върви с около 16-18 км/ч.

Коментар

Vladim написа:
                                tomazo написа:
                                А между спорта и последната страница, какво приложи? :P
                                ако отговоря на този въпрос попадам под ударите на тежката ръка на закона
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X