ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-ниска скорост?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
И аз съм с дигитално табло - значи след нулата най-малкото показание на километража е 7! Значи заради ролята на стъпковия мотор да поддържа 850 об/мин - на първа без газ - поне показва 7 км/ч! Този тест съм го правил и по баир нагоре - стъпковия мотор си поддържа тези обороти, докато аз не издържа и да запаля гумите!
Коментар
-
///// написа:И аз съм с дигитално табло - значи след нулата най-малкото показание на километража е 7! Значи заради ролята на стъпковия мотор да поддържа 850 об/мин - на първа без газ - поне показва 7 км/ч! Този тест съм го правил и по баир нагоре - стъпковия мотор си поддържа тези обороти, докато аз не издържа и да запаля гумите!
Коментар
-
Vladim написа:tomazo написа:ето заради вашите глупости днес ме спряха преди Подуене ,първият светофар дето е след мерцедес сервизазнам ли го как се води на червено ,докато си чета вестника и без колан а си карах с 3 км/ч някъдефиатче Браво 2.0
Коментар
-
Vladim написа:tomazo написа:ето заради вашите глупости днес ме спряха преди Подуене ,първият светофар дето е след мерцедес сервизазнам ли го как се води на червено ,докато си чета вестника и без колан а си карах с 3 км/ч някъдеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Humppa
Когато тръгвам с незагрял двигател карам доста време на 2-ра без да натискам педала на газта. Тогава Бравока върви с около 16-18 км/ч.
Коментар
-
Vladim написа:tomazo написа:Е да де ама нали се сещаш това са едни от тия гадните ситуации в живота ,когато няма и какво да кажеш .Като н.с..н а и полицаят излезна пич ,поиска само вестника :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар