Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете някой магазин за телефони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има и друго обяснение за по-ниските цени в тези електронни магазини - издават опростени фактури.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
      Има и друго обяснение за по-ниските цени в тези електронни магазини - издават опростени фактури.
      Вече няма данъчна и опростена фактура. Цените са по-ниски защото не плащат наем за магазин и пари на 4-5 продавачки, щото не издават никакви документи и ако случайно се развали - ще ги хванеш на-най, най-малкото ще направят животът ти достатъчно труден, че да се откажеш да си търсиш правата. Лично аз не бих си купила техника от интернет магазин, който няма физическо представителство в града, в който живея. Иначе gsm-ите си ги купувам от ebay - за 50 лева някакво копие на нокия, което бачка вече година и половина, и пак някакво копие на нещо си за 70 лева и работи без проблем вече 1 година.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И наи ве4е не плащат за реклама по национални медии,които знаем колко струват...

Коментар

simeon3000 написа:
          Моето обяснение е, че това са телефони, които са брандирани към някой голям оператор (европейски) и влезли по неизвестен начин в България. Това има плюсове и минуси. Плюсовете са че, когато апаратите са поръчани от T-Mobile, Vodafone, Telefonica и т.н., те не са IV-то качество (каквито ми се струва че са тези, които са "брандирани" от Globul). Минусите са, че ако брандирането е било и софтуерно - тогава не може да се мине без промяна на целия софтуер на телефона, което си е доста деликатна операция и би могла да не е много успешна и да доведе до бъдещи проблеми.Както споменах купих два телефона - на сина и дъщеря ми. Единия (Benq-Siemens E71) e брандиран към T-Mobile и освен логото на корпуса на апарата и самия софтуер се различава от небрандираните. Другия е Sony-Ericsson z610i - вече не помня към какво е брандиран, (но логото стои много дискретно и не дразни) софтуерно не се различава от "незаключените".И с двата телефона към момента нямам никакви проблеми, а се ползват все пак от деца (сина ми жестоко очука Сименса... но той си бачка )Вече съм твърдо решен никога да не ползвам "официалните" магазини - от типа "Germanos", "2BE", Глобул, Ментел и т.н. Според мен цялата работа е че там (в тези магазини) има лизинг - и съответно хората предпочитат да не плащат в брой. Въпрос на вкус и кесия. Само за справка - за Сонито платих 225 лева, а в момента в магазините на Globul (етернити май че бяха) е 475 лева. Изводите си ги правете сами.
          ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
          ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
          ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Working...
          X