Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете някой магазин за телефони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кажете някой магазин за телефони

Харесал съм един телефон който в Мтел, Глобул и магазините свързани с тях( 2бе , хенди и др.) е 600лв. Обаче ето тук http://www.mobilebulgaria.com/home/ е 400лв. Понеже магазини много по нета и все са ми неизвестни. Въпроса ми е някой да от вас дали може да ми препоръча някой магазин от който е доволен , и в който цените са нормални, а не да давам 200лв отгоре заради имаето на мтел и глобул.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Един приятел си купи Нокия Н70 точно от тук и вече година и половина си я ползва, без проблемиА и Мобиле България, за мен, си е най големия и качествен сайт в БГ-то

--------------------

Коментар

"Брос" в посочения от теб сайтимат офис срещу Испанската Гимназия, може да си вземеш телефона директо от там
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз съм доволен от тези: http://www.gsm4you.com/
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Моя е от http://o-connect.com/ Взех го директно от магазина на Патриарх Евтимий. Няколко месеца вече всичко е наред, но по-важното при тези магазини е гаранционния сервиз. От където и да си вземеш телефона е въпрос на късмет дали няма да даде дефекти, затова е важно после как ще те обслужат с гаранцията.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тук имаше банер на една фирма, ковто продаваше мобилни телефони. Аз си бях взел от тях ( преди да се появи банера ) и см доволен - цената беше добра, отношението също.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Sev написа:
              "Брос" в посочения от теб сайтимат офис срещу Испанската Гимназия, може да си вземеш телефона директо от там
              Още един глас за Брос. Вече два телефона съм си взел от тях - отивам директно в офиса им - и съм много доволен от цените и всичко.
              ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
              ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
              ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Май и аз ще ходя до брос. А за този магазин някви впечатления имате ли http://www.gsm-i.com/index.php , понеже гледам че телефона е по евтин с 50лв от брос . Или за този http://canmobile-bg.com/index.php?cP...ort=2a&page=11

Коментар

mobilebulgaria - най-евтините пък и както гледам най-качествените
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колега не си я купувай тая китайска пръчка.Работя в Хенди и ги продаваме подобни телефони производство на китайските братя и са под всякаква критика.Да не кажа всеки ама почти всеки телефон дава дефект.Ти си преценяваш
                    TEMPRA 1.6 i.e. SX

Коментар

andrew написа:
                      Колега не си я купувай тая китайска пръчка.Работя в Хенди и ги продаваме подобни телефони производство на китайските братя и са под всякаква критика.Да не кажа всеки ама почти всеки телефон дава дефект.Ти си преценяваш
                      За този телефон ли става въпрос http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1409 . Днес бях точно в хенди и ми казаха, че е доста сполучлив модел. Дали според теб този тел който в хенди струва 600лв е по-качествен от този който струва 400лв в магазините дето изброха колегите по горе.

Коментар

Относно качеството на телефоните в различните магазини - онзи ден един приятел си купи nokia като моята N82 нов. На външен вид нямаше разлика в телефоните, но като качество на сглобката и работа (не му действаха някои клавиши) беше под всякаква критика. В друг магазин за мобилни телефони в който познавам собственика той ни обясни, че неговия е правен "някъде си най-вероятно в Китай" и затова под батерията на етикета пише made in nikia, а на моя си пише made in finland, посочи и др. малки разлики. Приятелят ми върна този телефон в магазина и му доставиха такъв на който пише made in finland и разликата веднага се видя.
                        BRAVA 1,4 12V
                        Nissan Navara

Коментар

И аз имам Nokia N82. И моя е Made by Nokia. Работи перфектно всичко в него. Вярно имам го от 3 месеца, но засега е 6.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

аз от mobilebulgaria пазарувам само парвия ми телефон беше от някав магазин във ВТ ( SE F500) минал съм през k750 w700 w800 w810 k800 и сега съм с P1 всичките съм ги земал от сайта и проблеми не съм имал
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

На първия линк беше посочен някакъв китайски телефон - за него ти говоря.Иначе за Нокиата 7900 да качествен е
                              TEMPRA 1.6 i.e. SX

Коментар

Working...
                              X