Тоя филм за който разправяш колега съм го гледал още в 1960 година. :D :D :D Иска ли човек да научи нещо и да е полезен за себе си и на обществото нищо не може да го спре щом има мерак . Обаче от младите на десетки хиляди един се пада който иска нещо да научи. Всички останали гледат ден да мине друг да дойде.Но ще си хапят задниците след някоя година когато и крави не биха могли да пасат.Относно скороста .Болшинството хора пътуват на близки разтояния до стотина километра . Е защо трябва непременно да карат на ръба на възможностите си до като могат макар и с 10-20 минути да пристигнат по късно , но по сигурно и приятно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за скорост .. колко пари ?
Collapse
X
-
Тоя филм за който разправяш колега съм го гледал още в 1960 година. :D :D :D Иска ли човек да научи нещо и да е полезен за себе си и на обществото нищо не може да го спре щом има мерак . Обаче от младите на десетки хиляди един се пада който иска нещо да научи. Всички останали гледат ден да мине друг да дойде.Но ще си хапят задниците след някоя година когато и крави не биха могли да пасат.Относно скороста .Болшинството хора пътуват на близки разтояния до стотина километра . Е защо трябва непременно да карат на ръба на възможностите си до като могат макар и с 10-20 минути да пристигнат по късно , но по сигурно и приятно.
Коментар
-
Тоя филм за който разправяш колега съм го гледал още в 1960 година.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:След като се влачих половин час след някакъв москвич, който беше натоварен с дърва за огрев и пълзеше с 40 км/ч, в момента в който стана разрешено изпреварването, натиснах за да го изпреваря. С оглед бързото завършване на изпреварването, развих повече от разрешените 90, а именно 116. В този момент.....
Коментар
-
В този момент се питам - ако москвича не дай боже се "влачеше" със 70, ти с 203 ли щеше да го изпревариш? Движейки се със 116 срещу 40, е равносилно на минаване със 76 покрай неподвижен обект. Бая бързо изпреварване е било, наистинаShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар