Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт за скорост .. колко пари ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Акт за скорост .. колко пари ?

Колеги, кажете колко пари ше ме одерат и колко точки за превишена скорст с 24 км. отгоре на ограничение, писаха го градско ?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Май от 20-30 км/ч бяха 2к.т. и ако е градско 100лв...
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

пфф дано и аз така знам ама мои фр друго ми разправят.. яд ме е за точките , тях да не ги бутата.. пари ще им давам ама точки да не барат.. ако е така 2 точки само да вземат.. добре е

Коментар

Чл 182 (Изм. - ДВ. бр. 51 от 2007г.) Водач, който превиши разрешената максимална скорост в населено място, се наказва, както следва1. за превишаване с 10 км/ч - с глоба 10лв2. за превишаване от 11 до 20 км/ч - с глоба 30 лв3. за превишаване от 21 до 30 км/ч - с глоба 100 лв................Съгласно наредба 139 от 16 септември 2002г .....За превишаване на разрешената максимална скорост1. от 20 до 30 км/ч включително /чл. 182, ал.1, т.2 ЗДвП/ - 2 к.т.2. от 30 до 40 км/ч включително /чл. 182, ал.1, т.3 ЗДвП/ - 6 к.т............Дано съм бил изчерпателен ... но едно законче под ръка върши страхотна работа
        Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

мерси колега..поизнервих са много , и още ми е нервно но късно вече .. сега ме хваща още повече яд като знам колко време ще ме въртят докато излезе пустия акт

Коментар

на мен колега ми взеха във събота книжката,задето не съм си платил старите глоби.Днеска им платих 230 лв.и си явзех за 24 км превишена скорост ми взеха 100 лв и 2 точки.

Коментар

24 km = 150 лв. и месец без книжка... Личен опит в града, извън него 100 лв. и месец без книжка за точки не помня....

Коментар

LiGuru написа:
                24 km = 150 лв. и месец без книжка... Личен опит в града, извън него 100 лв. и месец без книжка за точки не помня....
                Объркал си се колега
                Nissan Primera 1.6 16v P11
                ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kazan написа:
                  Чл 182 (Изм. - ДВ. бр. 51 от 2007г.) Водач, който превиши разрешената максимална скорост в населено място, се наказва, както следва1. за превишаване с 10 км/ч - с глоба 10лв2. за превишаване от 11 до 20 км/ч - с глоба 30 лв3. за превишаване от 21 до 30 км/ч - с глоба 100 лв................Съгласно наредба 139 от 16 септември 2002г .....За превишаване на разрешената максимална скорост1. от 20 до 30 км/ч включително /чл. 182, ал.1, т.2 ЗДвП/ - 2 к.т.2. от 30 до 40 км/ч включително /чл. 182, ал.1, т.3 ЗДвП/ - 6 к.т............Дано съм бил изчерпателен ... но едно законче под ръка върши страхотна работа
                  На мен ми взеха 7 точки за 31км/ч отгоре (111 при ограничение 80), извън населено място.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kantarev написа:
                    LiGuru написа:
                    Объркал си се колега
                    Възможно е щото карах с 124 км/ч при 90 ограничение, което е над 30 км.

Коментар

Първия ми акт беше за 29 извън града и глобата ми беше само 50 лв. Мисля че за първо нарушение глобата е по малка от написаната. Иначе над 31 в града и един месец с двойката
                      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

ам на мене ми е 2ри акт.. първия ми беше с 30км отгоре .. на 31 знам че вземат книжката ( така ми каза и полицая тогава) поука си взех и вече не гоня много.. ама тая вечер ми беше куца .. бях пуснал колата сама да варви , то беше и спускане по баир и тя се засили съсм 70км някаде.. и хоп изкочиха от един храст и аиде.. на 74 ме хванаха при 50 ограничение

Коментар

а вярно ли че 3 пъти като те хванат с превишена скорост и ти вземат книжката за няколко месеца?

Коментар

dikanio написа:
                            kazan написа:
                            На мен ми взеха 7 точки за 31км/ч отгоре (111 при ограничение 80), извън населено място.
                            Колега .. никой няма право да ти налага по голяма от предвидената в закона глоба!!! Ако наистина са ти взели 7 точки ... има си ред и процедура за да се обжалва ...

Коментар

Аз мога да споделя моя лош опит .... първия ми акт е за превишаване в града .. 94 при позволени 50 и без колан .....исках да си изям книжката пред чингитата .... усетих как 26 точки заминават с всеки ред написан в акта .. и така се почна лудницата ... от около 4 години не съм си виждал синьото талонче ... ама има и стратегия .. актовете имат давност 2 години .. още малко да минат лошите нарушения и зимам талона възстановил съм 1 път точки ама не е достатъчно ... за сега съм с 13 и ако си взема сичкото актове ще съм много на минус .. затова си трая ... малко остана

Коментар

Working...
                              X