SHB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теория на конспирацията или..?
Collapse
X
-
Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
nikki_sixx написа:SHB написа:Америка е империя и никога не се е чуствала длъжна да дава някакво обяснение на света по-различно от -"ние сме добрите момчета"
Коментар
-
SHB написа:Дали атентатите в Мадрит също са инсценирани от собственото им правителство?Или тези в Лондон?Твърде сложна стана вече конспирацията.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
не знам колко е по темата ама... "Директорите на американската застрахователна компания Ай Ей Джи (AIG) са почивали в луксозен курорт в Калифорния само няколко дни след като държавата даде 85 млрд. долара от парите на данъкоплатците за спасяването й, възмутиха се членове на американския Конгрес, предаде Франс прес.По-малко от седмица след спасяването на застрахователната компания, нейни висши ръководни кадри можели да бъдат видяни да хапват и пийват в един от най-скъпите хотелски комплекси в страната, заяви демократът Хенри Уаксман пред комисията по прозрачност и реформа на управлението в Камарата на представителите.Централната банка спаси застрахователната компания от фалит на 17 септември, като й отпусна заем срещу 79,9% от акциите - практическа национализация. По-малко от седмица след това Ай Ей Джи организирала едноседмична ваканция за висшето ръководство в елитния хотелски комплекс Сейнт Реджис де Монарк Бийч в Калифорния, заяви конгресменът през втория ден от слушанията в комисията за финансовата криза.Той уточни, че фактурата за тази луксозна ваканция възлиза на 440 хил. долара, от които близо 200 хил. долара за стаите и над 150 хил. долара за храна, както и 23 хил. долара за фитнес процедури."днес в един местен вестник четох, че директора на Леман брадърс /вече фалирала банка/ получил от 2000г. до 2008 г. 500 000 000.00 долара / нулите са верни - броих ги/ бонуси...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
100% вярвам на статията филмите не съм ги гледал.А вярвам защото преди много години един наш писател мисля че беше Никола Николов е написал една тънка книжка световната конспирация и там нещата в общи линии са казани по същия начин преди те да са се случили, тъй като книгата е доста стара.След това същия го убиват.За какво ли говори това?Поздрави на всичкиFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
абе тука нема ли икономисти бе - доста неверни работи са изписани, ама са толкова много ,че ме мързи да им правя разбори..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
не знам каква е конспирацията, ама петроля е станал 86,97 долара , сорт Брент 82,22 долара.... пир по време на чума...п.п. само не изписват как върви на средиземноморския пазар по който ценообразуват ЛукойлFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Lane_Staley, нищо лично, ама икономиката е единствената "наука", в която 2+2 не е равно на 4. Ако не вярваш - питай кредитния си инспектор в банката А относно въпроса с атентатите в СТЦ - според мен, а и според много други, те не са, за да се оправдае войната в Ирак и Афганистан (прави сте за злия Саддам), а за да се прокарат по-лесно анти-терористичните закони, позволяващи на правителството да извършва произволни арести (еди кой си е заподозрян в тероризъм), да се подслушват телефони без прокурорско разрешение и т.н.
Коментар
-
Какъв е извода?! "хората" с дълги бради и малки шапчици въртят света на конци!!! Каква печалба само реализират сега при цаната на петрола и цената на горивото което зареждаме в колите си (както спомена някой преди мен) Гледайте Фаренхайт 9/11 да разберете повече за икономиката на САЩ ...Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Immortal написа:Lane_Staley, нищо лично, ама икономиката е единствената "наука", в която 2+2 не е равно на 4. Ако не вярваш - питай кредитния си инспектор в банката А относно въпроса с атентатите в СТЦ - според мен, а и според много други, те не са, за да се оправдае войната в Ирак и Афганистан (прави сте за злия Саддам), а за да се прокарат по-лесно анти-терористичните закони, позволяващи на правителството да извършва произволни арести (еди кой си е заподозрян в тероризъм), да се подслушват телефони без прокурорско разрешение и т.н."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар