Току що попаднах на рекламата за въпросния бензин на Petrol.Какво ли още ще измислят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-новото бензин 96 Extra Force
Collapse
X
-
pugsy написа:Grisha написа:Абе я кажете от тоя новия 95 на омв има ли файда carrera ли къв беше с 8ст нагоре от обикновения 95ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
LiGuru написа:Пичове а редовно сипвам на Петрол и ще взема да го пробвам тоз бензин, ама некой може ли да ме светне що още има на колонките 92...не съм сипвал ама като му дръпнеш маркуча и като, че ли е готово да налива....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Този 96 е стария 95 с добавка! Добавката я има със сигурност, но за октановото число нищо не мога да кажа! Самата добавка се казва 96 екстра форс и е производство на ето тази фирма:http://www.aibo-bg.com/bulgarian/history.htmFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Не знам какво ще излезе от този бензин, но на мене петролската БлуФорс Газ ми се отрази много добре. Във вървежа без разлика, но ми даде разход на 100км около 1,5л по-малко. Преди зареждах само ОМV. Преценката е точна, защото пълня само догоре, а тестът се проведе за 2 седмици, ок. 2500 км и 5 зареждания. Става въпрос за ъпгрейднат ФИАТ 124 ВАЗ 21061 Под 10л. не бях свалял никога, дори на дълъг път. А едното засичане изкара 8,2л и почти не вярвах. Пътувахме постоянно 5 човека и никакво жалене на машината, колкото може, толкова я гоня, а и тя не се оплаква.Много читава газчица!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар