Е мене 15г никой не ме е търсил и мислех,че са ме отписали като ценен военен кадър.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Викат ме Запас.
Collapse
X
-
Аз вече отпаднах и до сега не съм стъпвал на запас, само ме викаха да ми сменят ВОЗ-а бях губичар 122 мм в казармата, като студент ме викнаха в Асеновград дадоха ни по една мешка с въшкарници и на другата година ни викнаха да ги върнем, откакто съм се уволнил 1975 г. това беше досега ми с казармата.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Plastex написа:gamma написа:Излитането на ракетата не се забравя. И аз искам...
Коментар
-
Я да видим , Чуждестранен легион , 5 години договор , предшестван от дезертьорство в Ница (защото иначе няма ЛЕГИОН) , нова самоличност ............. НЯМА ЗАПАС за легионери! Колеги трябвало е да сте легионери някога и сега нямаше да има запас.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
И аз много се учудих,но един мой приятел от "обеля" преди дни също получи такава честитка.може да е нещо от самия район.и аз сега живея в "надежда",но още не съм си сменял регистрацията (вече 4 гдини),иначе може и мен да са ме търсили. .Моя приятел е питал шефовете си и са му казали,че ще му дадат служебна бележка че изкарва повече пари от тези ,които ще му плащат и щял да се измъкне и да не ходи Можеш и ти да пробвашMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
ivan_enchev написа:Я да видим , Чуждестранен легион , 5 години договор , предшестван от дезертьорство в Ница (защото иначе няма ЛЕГИОН) , нова самоличност ............. НЯМА ЗАПАС за легионери! Колеги трябвало е да сте легионери някога и сега нямаше да има запасSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар