Преди 10-ина дена получих известие да се явя при военните, отивам аз и.... ми връчиха известие за 5 дена запас. Много кофти ме изненадаха да ги.........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Викат ме Запас.
Collapse
X
-
хехе, последния път като ме викаха запас - отидох, раздадоха някакви въшкарници, шефа се появи и му викам - началник дневната ми надница е 400кинта, ако можете да я поемате - да оставам, ако не - да си ходя, че 2 деца храня... командира на поделението се оцъкли, попита ме само вярно ли казвам и ... си тръгнах ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Това ми звучи като виц някой да го извикат запас сега. Може би някакво писмо е пътувало 10-ина години, за да стигне на точния адрес . В интерес на истината с удоволствие бих отишъл 10-ина дни, абе до 1-2 месеца запас или да кажем цялата зима , да избягам малко от ежедневието, да защо не :D . Размечтах се ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Що бе, писмото си идва, отиваш да провериш във военното бюро за какво иде и ти връчват съвсем свежа повиквателна. Запасната служба няма нищо общо със професионалната армия. Дори плащат и дневен надник, който на фона на нечии заплати си е подигравка. Но като им казах, че дневено губя по 400лв за да съм при тях и ме освободиха... Просто и на командо не му се спореше с мен - познавахме се от войнишката ми служба... Снейк, прав си - и аз бих отишъл за 2 седмици запас, сега де, не преди 6 години като ме викаха...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Викат ме Запас.
TIP написа:Преди 10-ина дена получих известие да се явя при военните, отивам аз и.... ми връчиха известие за 5 дена запас. Много кофти ме изненадаха да ги.........Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Да бе, какво пък толкова? Върви дръпни един ред с картечницата, мамка му! Верно е, че сме бойци от запаса, без значение дали е професионална или не. По-интересно ми е кирта дето не ходи в казарма сега дали ще я викат запас...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
TIP написа:Нама да е запас като запас 5 дена ще ни возаят с автобуси до поделението и вечер ще ни връщат. Няма кинти явно.Vladim написа:Откъде пари за патрони, колега? И аз бих отишъл да изстрелям няколко ракетки от БМ-21, ама нъцки... някога струваха по 2-3 000 долара едната, такова разхищение сега е немислимо. Най-много да се опитат да го накарат да прекопае около складовете!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:TIP написа:Нама да е запас като запас 5 дена ще ни возаят с автобуси до поделението и вечер ще ни връщат. Няма кинти явно.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:Преди 10-ина дена получих известие да се явя при военните, отивам аз и.... ми връчиха известие за 5 дена запас.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар